alihanca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel blog dediğiniz şey zaten seo gerektiren bir oldu değildir. Belirli bir takipçi kitleniz olması demek. İnsanlar sitenizi takip edecek ve "aa bu günde bunu mu yazmış, dur okuyayım" diyebilecek. Yani ben kişisel bloga o gözle bakıyorum. Adı üstünde "kişisel". Kazanç değil de zevk için yapılması gereken bir şey bana göre.

Edit: Makale yazarak para kazan. Zevk için blogla
sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi yapan birisi olarak bir öneri...

Makale Yazıp Satmak: Zamanını alır, Hızlı Kazandırır, İhtiyacını Hemen Giderir.
Site Açıp Yazı Eklemek: Zamanını Alır, Yavaş Kazandırır, Uzun Vadelidir.

O sebeple ilk etapta 10 makale yaz, 5 tanesini sat, 5 tanesini sitene ekle.
Siten kazandırmaya başlayınca 10 makale yaz 3 tenasini sat, 7 tanesini sitene ekle.

Gün gelip siten ayda 1-2 maaş kazandırmsaya başlarsa 10 makale yaz, 20 makale sitene ekle

Forumda yazar olarak 4 seneyi geride bıraktım. İlk sene günde 30-40 makale yazıp teslim ediyordum. Siteye de zaman ayırdım.
Şimdi se makale yazımını bıraktım. Sadece kendi sitemle ilgileniyorum.
Kısacası iki işi belli bir sistemde bir arada yüğrütmen daha iyi olacaktır.
meric88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje Belirleyip benimseyip Sağlam Adımlarla İlerlerseniz Uzun Vadede Yazarlıktan Çok Daha Fazlasını Kazanır Bunun Yanı Sıra Bir Yerlere Gelmeyi Başarırsanız Piyasada Adınız da yer Alacaktır Ve Daha BirÇok Şey Mümkün Olacaktır.. Ancak Kısa Vadede Düşünecek Olursanız Yazarlık Uygun Gibi..
sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklınızı kurcalamak istemem ancak makale yazıp satmanız size canlı para kazandıracaktır.
Site açıp, tasarım düzenlemesiydi, o bu şu çalışmalardı, seo yaptırcakdın, logo yaptıracakmışsın, makale yazıp ekliyecekmişsin, hit bekliyeceksin, reklam alacaksın kazandırırsa uzun aylar sonunda kazandıracak ama makale yazıp satışını yaparsanız sizin elinize canlı para ve hızlı para geçecektir.
kayra_tic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazarlık derim hocam! Yada sabredeceksin ciddi proje gözüyle bakıp yatırımları yapacaksın siteni büyük yerlere gitereceksen siteni aç derim ama Yazarlık bence daha uygun ki belli bir müşteri potansiyeli elde ettiysen zaten kazanç konusunda konuşmaya gerek bile yok

herkese teşekkürler kişisel blogu kurdum yakında daha detaylı yazılara başlicam http://servettuncel.blogspot.com dediğiniz gibi sadece düşüncelerimi yazıyorum arada büyük fark olduğunu anladım çok saolun..