Herkese Merhaba,
Youtube üzerinde çıkan uyarıları ve uyarılar sonrasında yaptıklarınızı ve sonuçlarını, deneyimlerini paylaşalım. Yeni kanal açanlar bu deneyimlerinizden faydalanabilir.
Ben konuya çok hakim olmadığım için uyarı çıkan bütün videoları siliyorum. Siz neler yapıyorsunuz.

Uyarılar
  1. Videodan para kazanma isteğinizin işleme alınması için daha fazla bilgi gerekiyor

Alıntı
    Ticari kullanım haklarınızla ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığımızdan şu anda videolarınızı onaylayamıyoruz.

İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız, videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi düşünebiliriz. Bu öğeler videonun tamamını, resimleri, müziği, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel veya görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin

YouTube'un, bir video için para kazanma özelliğini açıp açmayacağı konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğimizi lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa, siteden kaldırılabilir.

Lütfen aşağıda istenen ek bilgilerinizi gönderin:

"Video Başlığı"
    Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz, ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirleriz.
  2. Telif Hakkı Uyarısı sayfasınada çıkan uyarılar

Alıntı
    "Video Başlığı" başlıklı videonuzda, VideoSahibi adlı kişinin sahibi veya lisans sahibi olduğu bazı içerikler olabilir, ancak YouTube'da hâlâ sunuluyor! Bazı durumlarda video engellenebilir veya yanında reklam görüntülenebilir.Bu hak talebi hesap durumunuzu etkileyecek herhangi bir ceza verilmesini gerektirmiyor. Videonuza uygulanan politikayla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için Telif Hakkı Uyarısı sayfanıza bakın.
  3. Eşleşen 3.taraf içeriği

4. Kanal Özellikleri bölümünde çıkan hesap durumu yeşil ve kırmızı renk
    Topluluk kuralları
    Telif hakkı ihtarları
    İçerik Kimliği hak talepleri
    Para kazanma

Bunların haricinde başka ne tip uyarılar var?
Birde bu iki defa ihlal aldım 3. ihlalda kanal kapanıyor diye bahsedilen uyarı bu yazdıklarımdan hangisi?