Merhaba Arkadaşlar;
Film sitem için hergün girilecek yeni filmler için makale yazdırmayı düşünüyorum.Ortalama hergün 3 - 4 makale yazdırılıcak bazı günler sayı artabilir.Makaleler en az 150 kelimeden oluşucak ve %100 seo uyumlu olması gerekiyor makaleyi yazacak kişi o gün söyleyeceğim filmleri araştırıp o filmlere uygun açıklamalar yazması gerekiyor filmler hakkında spoiler vermeden film isminin link verilmeden en azından makalede 1 kere geçmesi gerekiyor.Yazılan makaleler incelenip öyle alınıcak gidip filmle alakası olmayan baştan sağma makaleler hazırlarsanız ücret alamazsınız.Bir veya iki kişiyle bu işi devamlı sürdürebilirim bana devamlı çalışabilecek sağlam makaleci lazım. 150 Kelime civarı bir makaleyi en uygun teklifi ve iyi yazabilen kişiyle çalışmaya başlicam iş sürekli olacağından dolayı işi alan kişinin hergün pc başında olması gerekiyor ben film isimlerini verdikden sonra makalelerin en geç bi kaç saatte elimde olması gerekiyor ki filme ekleyip filmleri yayına alabileyim.
Yukarıda anlattıklarıma uygun kişiler konu altından veya özel mesaj ile tekliflerini sunabilirler bu iş sürekli olduğundan dolayı tek makael fiyatı üzerinden teklif vermeyin dediğim gibi her gün en az 3 - 4 makale yazdırılcak.