DEKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım alıntı yapılmış madem birkaç cümle daha belirteyim. Modern 'in 3 sayfasıyla 2,5 aydır reklam çalışması yapıyoruz.

Sürekli r10 üzerinden ya da dışarıdan facebook sayfalarına reklam veriyorum, birçok 500K üzeri olan ama takipçi kalite çıtası çok düşük 8-13 yaş aralığını kapsayan birçok sayfa var, deneme yanılma ile hergün bunları tecrübe ediyoruz, böyle 500k sitelerden 500.000 kişi tıklayacağına, Modern'in sayfasından sadece 100 kişi gelsin yeter dersem daha açık bir tavsiye olamaz sanırım. Ürün satışı için gelir düzeyi yüksek bir takipçi kitlesi olduğunu belirtmek isterim.

Hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkür ederim hocam zahmet edipte bunları yazdığınız için...

Bende denemek amaçlı düşünen müşterilerimiz için özel olarak sayfa istatistiklerini ve referansları koymak istedim.

Etik ticaret anlayışımızı bildiğimiz en yüksek noktada devam ettirmek için çok çalışıyorum...

Kuru kalabalıklıktan ziyade özünde gerçek kullanıcıların olduğu nitelikli bir portföyü sizler için barındırmaya özen gösteriyorum...

Siz değerli insanlar sayesinde de bu amacımıza ulaşıyoruz...

Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim, ellerinize sağlık, hayırlı işleriniz olsun...