Selamunaleykum ve rahmetullahi ve beraketuhu;
MhmtOrtc Beyefendinin bir önceki konuya ehilce ve doğru bir kararla ve tam zamanında müdahalesinden ötürü teşekkürlerimi arz ederim.
Önceki konumuz :
Tıklayınız
Şimdi proje için birçok arkadaş varlığını ortaya koymuştur.Bu kişileri sırasıyla yazayım;
CanerDikmen bey ''katılımcılarda varsa ben profesyonel hosting imkanı sağlamaya hazırım. Hosting derken, Turkiye lokasyon, Sabit IP, yüksek değerlerde bw ve disk alanı gibi gibi. Ne ihtiyaç olursa o doğrultuda imkan sağlarım.'' diyerek hem şuurunu göstermiştir.Kendisinden Allah razı olsun.
meric88 bey ''Herşey İstişare ile Olucaksa Hayır Hasenat İçin Yapılacaksa Ben Varım Elimden Gelen Her Yardımı Yaparım'' diyerek bizleri şereflendirmiştir.Kendisinden Allah razı olsun.
ferhat007 bey ''Aforizma kardeş açarsan siteyi pm at.bende küçük bir çalışma yapabilirim.'' diyerek gönüldaşlığını göstermiştir.Kendisinden Allah razı olsun.
Konuda beni ve davamızı müdafa eden kardeşlerimdende Allah razı olsun.
Şimdi önümüze bakacak olursak biz ilim konusunda biryerlere tam varmış kimseler değiliz.Bu işi asıl hocaların elinde tutmasını istiyorum.Biz ama bu kervanda olacağız ve imkansağlayacagız.Tam teşekküllü bir site olduğunda
yönetimi bizde ama ilim hocalarda ve eserlerde olacaktır.Amacım yapılmamış bir islami oluşumu yapmak ve yayına sokmak.Büyük bütçeler olsa tabikide iş çok iyi işler ama oyle bir imkanımız yok.Günümüzde mücadele at sırtında değil artık internette ve çeşitli mecralardadır.Ama inanıyorumki at sırtındakiler kadar bu işe herşeyimizi koymuşuz ve yakın ecirler beklemekteyiz.
Çok muhterem r10 Efradı başarmamak için bir neden yok Allah yardımını esirgemez.Şu 2 hefeslik dünyada bir amaç uğruna yaşamak kaliteli insanların harcıdır.Amaçsızlık düşünemeyen insanların harcıdır.
Bu yola cıkan arkadaslarım gerekirse bizde büyük ilimler tahlis etmeliyiz.Kendimizi bu oluşumlada daha çok geliştirmeliyiz.Unutmayın rıza-i ilahiye ulaşmak insanı dünyadada çok mutlu eder.Rızk isteyene Rabb verir veyahut hayırlı eş veya mutlu bir ömür.
Proje için hangi konuda ne tür ihtiyaclar var arz edeyim.Bunlar benim bulduklarım sizde belirtin şu olsun şuna ihtiyac var diye.
Host işi profesyonel birinin elindedir.O kısmı hallettik.
Script ve webmaster konusunda müracat olmadı.
Grafiker müracatı olmadı.
Seo google adwors gibi konularda uzman arkadas muracatı olmadı.
Sosyal medya ile ilgilenen arkadas muracatı olmadı.
Kitap neşretmek için biri lazım.
Diğer görevler için kendine görev belirleyerek girecek arkadas lazım.
Şunu söyleyebilirim.Kitap neşri ve script için arkadaşa ödeme yapabiliriz.Tabi fazla bir meblağ değil.
Mesajlarınızı bekliyorum.