Biraz sert bir yorum olucak ama artık gerçekten bazı konular , bazı yorumlar hadlerini aşmaya başladı.
Bir konu olur ve bu konuda olumlu yada olumsuz yorumlar olabilir.
Bu konuya girip olumsuz bir yorum yazan kimseyi siz ''yok o siyonist , yok onlar islam karşıtı'' diye adlandıramazsınız.Size kimse böyle bir hak vermiyor.
Konunun esasını gelmek gerekirse bilmeyen insanlara islam dinini öğretmeye çalışmanız gayet hoş ancak bunu bir kişiyi yücelterek yapmaya çalışmanız çok sakilce.
Unutmayın ki herkesin inancı kendinedir.
Allah bize aklımızı kullanmamız için vermiş.Beynimizi kullanmadan müslüman olmamızın hiç bir anlamı yok.Bazı şeyleri sorgulamadan inanmak en büyük günahlardan biridir.
O beyin sabah yemek ye , işe git sonra yat uyu diye verilmemiş.
Din adı altında her söylenilen şeye inanmayın , herşeyi sorgulayın.
Unutmayın ki Müslüman demek kimliğin din kısmında İslam yazan demek değildir.
Bir yahudi yada bir hristiyan iyi bir insansa oda müslümandır.
Şunu açıkça itiraf etmek isterim ki benim din kavramım oldukça az.Show tvde ara sıra Saba Tümer'de Yaşar Nuri Öztürk'ü izlerdim.
Sağolsun kendisi beynimdeki bazı boşlukları doldurdu.
Bunu onu yüceltmek için söylemiyorum ancak gerçekten nasıl iyi bir insan olunur yada gerçekten nasıl bir müslüman olunur sorularını bana az çok cevapladı.
Bence gerçekten birşeye inanmak istiyorsanız hacıdan hocadan duyduklarınıza değilde kitaptan okuduklarınıza inanın.
Açıkça kitabımızda belirtilmiş ''OKU'' diye.
Ayrıca arkadaşın biri ''Cübbeli Ahmet Hocanın tırnağı bile olmayacak kişi gelmiş vaaz veriyor '' demiş.
Cübbeli Ahmet Hoca kimdir kardeşim.O kim ya bana söylermisin.Kitabımızda Cübbeli Ahmet hoca gelicek , o ne diyorsa ona inanın mı yazıyor.
Ya çok şey söylemek isterdim ama Allah hepinizin sonunu hayır etsin.
Gerçekten islamama mı inanıyorsunuz yoksa onun bunun yalakalığını mı yapıyorsunuz onu elbet anlayacağız.
Bir yahudi yada bir hristiyan iyi bir insansa oda müslümandır.?????
@dogaatac Yanlışın var kardeşim.İslamın şartları vardır.
1-Kelime-i şahadet getirmek (Eşhedu enlâ ilâhe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluhu).
2-Namaz kılmak.
3-Oruç tutmak.
4-Zekat vermek.
5-Hacca gitmek.
Sence bunları yerine getirmeyen(en azından bazılarını) biri müslüman olabilirmi?
ve ayrıca Yaşar Nuri Öztürk şarlatanın önde gidendir.aman diyim o adama güvenilmez..Bak ben onun hakkında birşey söyliyeyim sana.
Cuma namazı saatinde program yapıyordu o adam.cuma namazına kadınlar gitmez bilirsin.kanının biri telefonda:" hocam şimdi biz cuma namazı saatindeyiz.siz cuma namazlarını kılmıyormusunuz" diye sordu.youtube de vidoesu var izle.İşte böyle şarlatanlara inanmamak.gerçeği ehlinden dinlemek gerekir.bu cübbeli ahmet hoca olur,fettullah gülen olur ve ya bir öbürü.