Eline saglık güzel acıklama olmus.Hayır burada zaten o arkadas sadece söyle ilmi birproje yapalım demiş.Ama sorun profil resimi oldu.Cübbeli Ahmet Hoca'nın tırnağı olamayn insanlar gelip burada vaaz veriyor.Hülasa kimse bir cemaate veya tarikata girmek zorunda değil biz böyle bir secim yaptık biz sen niye kemalist sen niye komunist diye yargılamıyorsak kimsede bizi Allahın rızasını gözetmek maksadıyla girdiğimz bu yolda yargılayamaz.Evet insandır onlarda Musa a.s bile bir insanı öldürcek kadar hatayadüşebiliyorsa Şeyhler bir hata işleyince neden sorun olur ki 124 bin peygamber icinde hatasız olarak giden sadeece Peygamberimiz s.a.v dir ve bu onun sıfatlarından biridirde.Ne yani ben hata yapsam müslüman olduıgum icin müslümanlıktanmı cıkcak millet.O adam müslüman olmadıgını söylemek icin veya birşeyden artık neyden bilmyrum korktugu icin hatayı benim üstüme atıyor misalen.Yani yol budur kardesim bizim yolumuz bu biz babamızın keyfi icin girmedik Allahın rızasını gözetmek icin girdik.Ahh kimisi Kuranı Kerimi acar okur anlayabilyorsa ne mutlu ben ki söyle acıp bakınca öylesine derine inen ayetler var ki zorda kaldıgım icin kendimi edep ahlak ve adap yönünde geliştirmek icin bu yola girdim.Allah şahidimdir ki ben bu yola girmeden önce bir siyasi partideydim ve yapmadıgımız pislik kalmadı dövmediğimiz insan işlemediğimiz günah kalmadı elde ne var sıfır bir dava.Ya o yolda devam etseydim kötü agresif asabi bir insan olsaydım müslüman bir kardeşiiz olarak benim adıma üzülmezmiyidiniz.Eevet diyorsanız işte ben bu yola girip kendimi düzelttiğim için sevinmelisiniz inşalalh...