Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ve amaç çok yanlış olmuş.

Varsa imkanınız profesyonel bir ekip kurup herkesi ücretiyle çalıştırırsınız. Şanslıysanız bir kişidende maddi destek alırsınız. İslama hizmet edecek diye milleti kendi işiniz için bedavadan çalıştırmak ne kadar bir müslümana yakışıyor ?

Gerçekten islama hizmet etmek isteseniz buraya hazır, kendi adınıza kurulmuş siteyle gelmek yerine burada bir beyin fırtınası çevirip herşeye baştan başlanabilirdi.

Yani, "bilmemne.com diye bir site açtım islama hizmet etmek isteyen gelsin" başlığı yerine "islama hizmet etmek için bir site açsak ?" gibi bir başlık daha iyi olmaz mıydı ?

Konunuzun facebookda dönen "Bu gönderiyi Allah için paylaşmayanı Allah cehennemine atsın" tarzı güncellemelerden hiç bir farkı yok.

Din böyle şeylere kesinlikle alet edilmemeli. Milleti inancıyla kullanıp emeklerini heba etmeyin. Amaç islama hizmetse herşey baştan başlayıp ortak bir projeyle şekillendirilebilir, böyle bir konuyla siz insanları sitenize hizmet ettirmek istiyorsunuz, islama değil, kusura bakmayın.
Bu din istişare ile kuvvet buldu birlik beraberlik ile geldi,benim sadece amacım bunu bu projede de göstermek sitenin hiçbir gelir amacı yoktur.Zaten reklam alınmadımı link alınmadımı da bir gelir getirmezki alınmayacaktırda.Ben site açmadım daha herşeyin başındayız domain uygun gördüm bir tane bununla başlanabilir dedim ama olmayabilirde tabi siz neler yazmışsınız Şuan ortada hiçbirşey yok ve ben görüşümü koymuşum üzerine görüş istiyorum yani beyin fırtınası ama nasıl olurun ana çaplarınıda belirtmişim ki bunlarda kesinkes değildir.Yani okumadan üstünkörü bir mesajla konuya girmişsiniz.

Sayın Minare ortada bertaraf yoltur,ama ulema tarafından belirlenmiş bir müceddid vardır.Diğer zatların platformda yer almasının bir sakıncası yoktur.Birkaç önce mesajınızda asrın ihtiyacına göre hizmet yapılmalı demiştiniz bende dedimki aslın müceddidi bu zattır intisap edelim.Öbür zatları bertaraf etmedim.

Sayın Kairos sitenin gelir amacı yoktur.Zaten hiçbirşey benim tekelimde olmayacak host bir kardeşimizde script bir kardeşimizde bunlardan gayri ben birşey yapamamki zaten.Onlar kendi uzman oldugu alanda çalışırlar bende her departmanla iletişim ve münasebeti kurarım.Yada bunu herhangi biri yapar bende tek bir görev alırım.Hiç sorun değil yani.

Sayın meric88 önerileriniz doğru hiçbirşey belirlenmiş değil domain de benim önerim kabul edilmeyebilir.

Sayın ahmetlutfu bunu sürekli yapıyorum mesajlarımı takip ediniz.

Sayın Ufuk Gedik enteresan bir soru sordunuz

"Kimin vasıtasıyla bir adam müslüman olursa, ona cennet vâcip olur."
Ukbe radıyallahu anh. Taberânî.

"Kim bir iman yoluna çağırırsa, kendisine uyanların sevabı kadar, onların sevabından hiçbir şey eksilmeksizin sevap alır.
Kim de bir sapkınlık yoluna davet ederse, sapanların günahı gibi, onların günahları eksilmeksizin günah alır."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî.

"Her kim islâmda güzel bir çığır açarsa, hem yaptığının sevabını ve hem de onunla amel edenlerin sevabını, amel edenlerinki eksilmeksizin alır.
Kim de, islâmda kötü bir çığır açarsa, hem yaptığının günahını, hem de onu yapanların günahını, yapanların günahından hiçbir şey eksilmeksizin yüklenir."
Cerîr radıyallahu anh. Müslim.

"Kendiniz tam yapmasanız da iyiyi önerin, kendiniz tamamen uzak durmazsanız bile kötüden sakındırın!"
Enes radıyallahu anh. Taberânî.