Tamam o zaman dostum şu konuna bakarsan adam gelmiş Allah belanı versin demiş insanları neden telaşlandırıyorsun?
Madem varsayım yapacak kadar iyi bir SEO uzmanısın, üstadıma birkaç soru sormak istiyorum konu üzerinden;
- Bu varsayıma neye dayanarak vardınız?
- Bu varsayıma düşünmenize ne sebep oldu?
- Panda, Penguen algoritmalarının güncellemesi duracak mı?
- Yoksa Google, Panda ve Penguen güncellemelerinde yaptığı hataların açığını bu zebra dediğiniz güncelleme ile mi kapatacak?
- Yoksa Google, Zebra güncellemesiyle (renk felan demişsiniz), Zebra çizgilerinin düzenli olduğunu ve bir zebranın çizgilerinin diğer zebraya benzemediğini düşünürsek, site içi navigasyon ve kopya içeriğe bir çözüm mü üretecek?
- Yoksa Zebra çizgilerinin düzenliliğinden yola çıkarak hacklink'e bir çözüm mü üretecek?
Eğer bunların somut varyasyon kanıtları yoksa, ilk maddeye cevap vermeniz benim için yeterlidir.
Saygılar.
Konuyu açan kişi ben bu konuyu reklam kokan hareketleri göstere göstere yaparak açtım, ama bu reklamı uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıkan "kısa" bir makale paylaşarak yaptım diyor. Burada bizi konuşturan makaleden çok konunun kendisidir aslında. Makaledeki içerik faldakinden pek farklı değil yoksa. Sinirlenmeyin çiçek açın