Tek sorun Bekir ve Volkan 'dı bana göre. Fenerbahçe daha güzel oynadı. Hakem fenerbahçe 'nin net golünü vermedi. İyi yönetemedi maçı. Sonuç olarak ne olursa olsun güzel futbol için teşekkürler Aykut hoca ve ter akıtan futbolcular.
1. Bekirin olayi bu zaten. Sorun onu orda tutanda. Yobo varken Bekiri sahaya suren adam acayip anormaldir. Zaten bu Aykut Kocamandan normal bir hareket gormedik 3 senedir. Masallah GS ajani gibi. GSliyi bize TD yap, bu kadar batiramaz takimimizi.
2. Volkan ne zamandan beri sacmasapan goller yiyor, onu zamaninda yedege almayan Aykut Kocaman. Bugun Volkanin bariz bir hatasi yoktu.
3. Fenerin golunu verseydide bisey degismezdi, golu attiktan sonra takim zaten geriye yaslaniyor. Hatta 1. golden sonra klasik geri yaslanmamizi yaptik. Yani o golu verseydi, zaten attigimiz 1. gol olmayacakti. Aralarinda 3-4 dakika anca var.
4. Orta hakem ciddi hata yapmadi, yan hakem nizami golu vermedi.
5. Bu futbol guzelse, biseyler yazacagim ama banlanirim...14 macta 40 puan var. 15 puan eksik, adam hala guzel futbol diyor. Allah kurtarsin. Su takimi ver Dauma, Zicoya en asagi 55 puandik su anda. Hersyei gectim, Alexi kovmasaydi bile liderdik.
6. Buda Alexin bugun attigi gol, senin hocan bu adami kovmasaydi, bugun Cortibalilar degil, biz sevinecektik.
https://www.youtube.com/watch?v=wZQV6VjJnP4
7. Su Aykut Kocaman ve onun saksakcilarindan o kadar biktimmki, yenilince bile artik uzulmuyorum....