SİTE SATILDI
Site adresi : adsense gelirli olduğu için sadece pm
Site için istenen fiyat : 1500 indirim söz konusu olabilir
Sitenin aylık getirisi: Günlük 10-12( hafta içi 10-12 hafta sonu 2-6$ arası)
Sitenin açılış tarihi: 5-6 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel icerik ,medya televizyon magazin
Günlük hit sayısı, kaynak link: hafta içi 700-1k hafta sonları 400-600 arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr0 5-6 aylık domain
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet herşey satlık
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: worpdress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hiç bir sorun yoktur..
Merhabalar siteye kendi özel wordpress seo tekniklerim yapılmıştır.Site çok temizdir.Siteye yapılması gereken ne link alma nede tanıtım yazısı gibi masraflar söz konusu değildir.Yapmanız gereken sadece günlük 5-10 adet konu girmek buna garanti veririm.
Site hafta içi 60-100 tık arası alıp geliri 10-12$ oluyor bu artabilir.İçerikten dolayı hafta sonu hit düşüyor ve gelirde hali ile azalıyor.Tek sebebı hafta sonu olması.
Fiyatta indirim yaparım.Siteyi satmak istemiyordum ancak şuan antalyadayım ve cebımdeki para bitti memlekete döneceğim hali ile nakit sıkışıklığım var.
Ciddi alıcılara adsense screen atarım.Hitide gönderirim.Site bugün değil sadece 3 saat içinde satılmazsa konuyu iptal edeceğim.CİDDİ ALICILARRRRRR KONUYA YAZSIN
GARANTİ HAKKINDA BİLGİ
Arkadaşlar uzun soluklu garanti veremem 3-5 ay gibi.Garanti verecek olsam satmam o 3-5 ay kendim kazanırım.Satma nedenim tamamen parasızlık nakit hitiyacından dolayı.
Sitteyi alana ben gerekli açıklamaları yaparım yapması gerekenleri anlatırım dedikleirmi harfiyen yaparsa eğer her türlü kazanır.Bırakın aylık 200-250-300 doları daha fazlasını alır.Siteyi 2 gündür içerik girmiyorum ( antalyada olduğumdan dolayı) site yine istikrarını bozmamıştır.
Siteyi alan kişiye ben gerekli bir kaç garanti veririm eminim alan kişide bu garantileri kabul edecektir. öyle parayı cıkarana kadar garanti veririm 5 ay bu şekilde kazanır garanti veririm olmaz.Onlarca satış yapılıyor eminimki en fazla garantiyi veren ( verdiğinde gerekeni yapan) benimdir.