Site adresi: pm
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 3000, hemen al 4200
Sitenin aylık getirisi: 200 dolar ortalama
Sitenin açılış tarihi: subat 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir: tv yayin akisi
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortalama 2000
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2yil,0 pr
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hepsi dahil
Hosting dahil midir:evet
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: yok
Merhaba arkadaslar tv yayin akisi sitesi satiliktir. Islerimden dolayi siteye 1.5 yildir herhangi bir link degisimi, guncelleme, seo yapilmamistir. Site botlarla otomatik devam etmektedir.
1 eylul 28 subat arasi total kazanc 1255 dolardir. subat ayini 320 dolarla kapatmistir. en yuksek aylik kazancini yapti subatta. 12 agustos 2011 den bugune total kazanc 2971 dolardir.
Satisi yapmamin sebebi yurtdisina tasindim ve burda calisiyorum ve kendi isim dolayisiyla ilgilenemedigimden elden cikarmak istiyorum, suanda yillik 30 liralik bi hosting paketiyle yaklasik 7-8 aydir yayindandir bi sikintisi yok. scripti ozel yazilmistir.
Satis kesinlikle odemenin tamami bana gecildikten sonra ben siteyi devredecegim sekilde olacak. Bunun disinda satmayacagim. Guven konusunda forumu arastirabilirsiniz. itraderlarim nyieyse sadece 1 tanesi gozukuyor suanda ancak cokca alim satim yaptim zamaninda forumu incelerseniz gorursunuz. Berlinde oturuyorum, eger yakindaysaniz yuzyuzede gorusme yapabiliriz. Onun disinda internet ustunden odemenin tamamini aldiktan (isbank/akbank hesabim var) sonra siteyi devir seklinde satacagim. Aksi takdirde satisi yapmayacagim. Lutfen buna gore teklif verin. Guvenli ticarete sicak bakmiyorum cok bilgim olmamasina ragmen, okudugum gecikme vs gibi sorunlardan boyle bi dusunceye sahibim.