Yoğun günler dolayısıyla kullandığım hitli sitelerde kurduğum düzeni bozmuş durumdayım.Kısacası zaman yetmiyor.Bunun için şimdilik 1 arkadaş ile anlaşıp kazancı bölmeyi planlıyorum.
İlk önce vereceklerimi sıralamak istiyorum.
1-Aylığı ** dolar olan bir sitenin üyeliği.(Tutorial sitesi)
2-Sborg (Aylık 20 dolar civarında)
3-Hazırlatacağım konulardan elde edilen
kazancın yarısı.
4-En büyük sitelerde
postlarımızın yayımlanmasın
5-
Kesinlikle istikrarlı çalışıcak birisi
İstediklerime gelince...
1-Üyeliğini vereceğim Tutorial sitesinden günde en az 8-10 konu hazırlamak.
2-Vereceğim Sborg ile 2 alternatifli linkleri hazırlamanız.(Bu işlem 3 ayrı site için birer kere hazırlanacaktır.)
3-İşleriniz bittiğinde keyfinize kalmış isterseniz Sborg ile kendi hesaplarınıza çalışabilirsiniz.
4-Aradığım kişi deneyimli uploader olduğu için illaki değişik sitelere konu açıyordur.En az 5 tane kaliteli sitede konu açıyor ve hazırladığımız sunumları oralardada sunmalıdır.
5-Konu düzeni ve linkler hakkında genel bilgilendirmeyi yapacağım için çokta detaya girmek istemiyorum.
Bu dediğim olayda aylık kazanılcak miktarı buraya yazmak istemiyorum.Çünkü her ne kadar ortalama bir tahminde bulunsamda hedefte artı veya eksi sapmalar olacaktır.
Fakat benim konu kastığım sitelerin hitlerini aşağıda gösterdikten sonra bu işin ne kadar kıymetli olacağını anlarsınız.
1.Site (Konular güzel olduğu sürece 24 saat konuyu ana sayfaya sabitlerim)

2.Site (Konular güzel olduğu sürece 24 saat konuyu ana sayfaya sabitlerim)

3. Site
Anlık ziyaretçi sayısı ortalama 1200 1500 günlük ziyaretçi sayısı 200k üzeri bir sitedir..
Kendinizi kısaca anlatan bir yazı ve post attığınız kaliteli siteler ile Özel Mesajlarınızı bekliyorum.
Sadece bir kişi ile anlaşılacaktır.
Geri dönüşler en erken Cumartesi gecesi yapılacaktır.
Edit 1 : Arkadaşlar şunu belirtmem gerekiyor.Kesinlikle bana Türkçe forumlardaki postlarınızı göstermeyiniz.Yabancı hitli bol post attığınız forum yada sitelerinizi yollayınız.