Ben paypal'dan hesap açtım ve hesabımda 70 tl civarı para varken hesabım sınırlandı bende hesabımı açmak için iş bankası kartımı ekleyeyim dedim kartınızı ekleyemiyoruz diye hata verdi ardından kuveyttürk kartımı ekleyeyim dedim onda da aynı hata verdi sonra ziraat bankası kartımda denedim şansımı ondada olmadı aradım konuştum kimlik fotokobisini istediler onuda kabul ettim gönderdim açılmayı beklerken bu sefer benden kartlarımın ekstrelerini istediler hani şu eklemeye çalışıp da ekletemediğim kartlarım var ya onların ekstrelerini onlarıda yaptım benim adıma açılan hesaplar varmış onları kapatın diye talimat geldi artık yeter dedim bana paramı verin ve hesapları kapatın lanet olsun sizin gibi bir kuruluşa dedim tamam dediler oh be parayı kurtardım derken 180 gün sonra paranız hesabınıza geçecek diyince benim sinirlerim tekrar zıpladı yok böyle bir şey ya sanki sözleşme yapmışızda bize kurallardan bahsediyorlar 180 gün ne demek 6 ay? Müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim ona da yok dediler müşteri temsilcileri kendi kafalarına göre davranan bir kuruluşu millet neden tercih ediyor ya kendimi bir bataklığın içine düşmüş gibi hissediyorum inanın bana para umrumda değil şu ana kadar telefon görüşmelerimin ücretini toplasanız paypal ile 100 tl olmuştur ama ben onlara bir kuruşumu dahi bırakmam. Bu konu hakkında öneriniz var mı şikayet etmek istiyorum onları nasıl yapabilirim kafam gerçekten çok karışık ben böyle bir yer ömrü hayatımda görmedim