digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine diplere düşmüş bu konu. Oysa adsense den sürekli banlanan yurdum webmasterlarının favorisi olmalı.
Bu cpa işine girmeyi, çok geç olmasına rağmen ilgilenmeyi istedim. Artık adsense den banlanmaktan bıktım.
Yalnız bu iş için ingilizce bilmek şart. İngilizce bilmeden para kazanmak için ise internet konusunda çok deneyimli olmanız hatta yemiş yutmuş olmanız lazım.
Bu işi öğretecek Türkçe kaynak yok gibi.

Sadece maxbounty ve bir kaç küçük networke kabul edildim şimdilik. Büyük networklerin çoğu affiliate işinden ayda bir kaç bin dolardan fazla para kazandığınızı kanıtlamanızı istiyorlar.
Maxbounty'e kabul edilmek içinse aranmayı beklemeden kendim aradım. Ne iş yaptığımı sitelerimin neler olduğunu nasıl yayın yapmayı planladığımı 3-5 dakika anlattım. Bu affiliate işinde bire bir görüşme ve size atanan manager ile iyi ilişkiler çok önemli anladığım kadarı ile...
Diğerleri ile de telefonda konuşma fırsatı bulsaydım muhtemelen onları da bağlardım.

7 search konusunda da kredi kartı girdiğinizde birmiktar para çekiyorlar hesaptan ve sistemden kaç para çekildiğini girmenizi istiyorlar. Ben dolar olarak kaç lira çekildiğini görmedim malum türk parası düşüyor özete. Ama telefon açtılar, telefonda sorular sordular doğru yanıtları alınca hesabı verify ettiler hemen...

Her ne kadar internet konusunda deneyimli görsem de kendimi, bu CPA konusunda hala acemi sayılırım. Ben genelde sağdan soldan ebook alıp okumak yerine kendi kendime lead kazandıracak fikirler üretmeye çalışıyorum. Ama bu ebookları da okumak lazım. Bazen oralardan gelen fikirler size daha önce düşünemediğiniz yeni yolları üretme imkanı verebilir. Bu CPA mevzusunun bu forumun en aktif yeri olması gerekirdi aslında. Yoksa Türk reklam verenlerin ödemenden kaçmaları, adsense in her an banlama ihtimali arasında doğrudan ticaret yapmayan Türk webmasterlarının ciddi para kazanma şansı pek yok...
Son derece haklısın bende adsense e bel bağlamamak çin farklı gelir kaynakları oluşturma peşindeyim.
Başlık çok faydalı olmuş.Kısa zamanda denemeler yapıcam.