Ben küçüklüğümden beri yazıcı tonerlerinden sıkıntı çekiyorum.Sanki bana inat yapıyorlar.Toner dolumu yaptırıyorum neymiş çip değişimi , drum değişimi, pcr değişimi, toner dökme, çizik çıkarma, kağıt sıkıştırma sorunları birde üstüne üstlük kırk defa toner arızası için git-gel yapıyorum, Yaa benim bunlarla uğraşıcak zamanım mı var sanki. Bir ara merakta salmıştım, evime 1 kğ mürekkep ve enjektör alıyor kendi kartuşlarımı dolduruyordum.2 takım elbisemi çöpe attım , mürekkep lekesi çıkmıyormuş.Daha sonra tövbe ettim lazer yazıcı kullanıyorum artık.Yeni bişey çıkmış muadil toner adında , deneme amaçlı aldım, sıfır paketinde toner satıyorlar.Bilgisayarcıya sordum bu nasıl oluyo diye , hp, samsung, canon, lexmark gibi markaların orijinalleri çok pahalı bunlarda orijinal değil ama başka firmalar tarafından üretiliyor dedi.Valla güzel dedim bende işime geldi çok şükür kurtuldum bu ızdıraptan.Bu toneri çıkaranlara da dua ettim , dolumcular bana kızabilirler ama kusura bakmasınlar dolumla aynı fiyata alıyorum zaten , ne gereği var toner doldurma eziyetiyle uğraşmanın.Benden tavsiye siz siz olun muadil tonerlerden şaşmayın.