AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar arkadasi savunmak gibi bir niyetim yok, ceo falan yazilmasina da gerek yok o konuda katiliyorum herkese, biraz abarti olmus, hatta baya bir abarti.

Fakat su arkadaslari anlamiyorum, buyuk bir sirketin wp ile ne isi olur. Googleda bir aratin bakalim ne kadar buyuk sirketler wordpress altyapisini kullaniyor, hadi cok uzaklara gitmeyin, en basitinden webrazzi bile wordpress kullaniyor. Yani ozel bir script yazdirdiniz diyelim burda, bir kisi gelsin bana desin ki su an yazdigim blog scripti wordpressten daha iyi. Biraz gercekci olun.

sunu bi inceleyin bakalim kimler wordpress kullaniyormus:
http://www.wpbeginner.com/showcase/2...ing-wordpress/
haklısınız bir çok büyük marka wp kullanıyor ama o kadar güzel tasarlanılmış özenilmişki wp olduğunu anlamıyorsunuz bunu bizim site içinde söyleyebilirim üyelik girişi yapmadığınız sürece wp oldugunu anlamak oldukça güç wp nin tek sıkıntısı php kodlarını wp ye giydirmek, şuan wordpress alt yapısı kullanıyoruz ki premium wp kullananlar bilirler kod yazmadan bile bir çok premium wp sahiplerinin kullanması için script mevcut bunlardan bazıları marketing, çağrı merkezi(canlı destek), sosyal bağlantılar gibi bir sürü eklenti zaten siz yapmadan hazır sunuluyor wp nin tek sıkıntısı bize göre 0 dan php kodunu giydirmek oluyordu bunun sebebide her wp güncellemesinde kodlarda sıkıntı çıkma ihtimali çakışma ihtimali oluyor bunun önüne geçmek için şuan çalışmalar yapıyoruz ana sayfayı wp tutup kompleks kod gerektiren yerleri php yönlendirmesi ile farklı bir sub domiande çalıştırabilmek gibi.

bu arada arkadaşlar ceo yazmama çok takılmış
wiki:İcra kurulu başkanı ya da genel müdür, (İngilizce Chief Executive Officer, CEO), bir şirket, örgüt ya da acentenin en üst dereceli yöneticisidir.
şöyle açıklıyayım herhangi bir sirkette patrondan sonra gelen sermaye ile ilgili bir alakasi olmayan ama onu yoneten kişi ye verilen ünvandır, Türkiye de pek yaygın olmadıgı için abartılıyor olması doğal

@umtDevrim kartvizit basılırken düşünmedim değil şaka tabiki belki avrupadan sonra abd ye açılırsak belki