OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kanalınızda ki videoların çoğu topluluk ihtarı alacak videolardan oluşuyor.
Ayrıca kısa süreli videolar her zaman geçerli olmuyor. Size denk gelmiş bir sebepten ötürü. Telif hakkını aşmanın kesin bir yolu yok ne yazık ki.
hocam yukarıda az kazandıracağını belirttim. ayrıca telif hakkı hala gelmedi bunları boş ve gereksiz kanallarda test amaçlı deniyorum üzerlerinde çok çok şeyler deniyorum. büyük hit veren videoları kullanıp o video'dan para kazanmaya odaklanın bunu orjinal videonuza bedava hit olarak göndermek için yapacaksınız. dedigim gibi bir çok kanalımda 6 7 aylık film lerden kisa replikler var getirisi çok düşük fakat 1 telif hiç gelmedi. parası umursanmayacak kadar düşük 1 ayda sadece 2 video 1$ zor getirdi. ama 10k hitim oldu. şu forumda 10k organik hit views'i 2$ asla bulamazsın örnek ) o video için para kazanmayı açıp büyük bişeyler beklemeyin.

skandal videolar olabilir, örnek harlem shake 30 saniyesi telif verebilir belki. tutup adamın paylaştığı aynı gün kopyasını koyarsan kaçınılmaz. zaten amacımız çöpten kurtarmak. bomba videoları hit için kullanılmalı. hiti al o hit çok lazım dostum )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:08:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:36:10 --

Muaddib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneyelim , sunum için teşekkürler.
deneyin hocam, beraber kazanalım rica ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:09:34 -->-> Daha önceki mesaj 04:08:52 --

sasaleyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir derleme olmuşa benziyor, mesajım bulunsun bir ara daha detaylı bakarım
sevinirim hocam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:10:51 -->-> Daha önceki mesaj 04:09:34 --

akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım İçin Teşekkürler .)
gelir artık devamı )