SohbetKeyfi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huskyler çok asildir ya. Bende vardı 5 aylık sadece bir gün tasmasız bıraktım gece evi korusun diye başka köpeklerin peşinden kaçmış gitmiş bayağı üzülmüştüm. Bu cinse dikkat et hocam aşırı susar yazın soğuk sever bol bol koştur kızak köpeği sonuçta geninde var.

Yemek konusuna katılıyorum tavuktan başka bir şey yemiyor alışınca keratalar. Gece gündüz kırıntı veriyordum kaynatıp bir türlü ev yemeklerine alıştıramadım. Ela lemin köpeklerine bakıyorum yeşil fasulye, bulgur vs ne pişerse yiyor bizim ki sadece etle beslenirdi
Sebzede yer hocam. Sebze veririm arada. En sevdiği lahana ve Kerevizdir. Ödül olarak bisküvi yerine havuç kullanırım. Bazen para o gün çıkmıyor 2 kere oldu. Sebzeleri karıştırıp içine yumurta kırdım off felaketi yedi 1 tane daha istedi verdim bu son olsun diye

Tasma hiç bir zamna çıkarılmaz huskylerde özgürlüğe çok düşkündürler. Başına buyruk davranıp istediğini yapıyorlar bazen zor laf dinletiyorsun. Geceleri biz uyanmayalım diye hiç kıpırdamaz sabaha kadar birisi uyansın oda kalkar Çok sessiz bir ırk valla çok memnunun köpeğimden. Komşularım benim köpeğim varmı yokmu 4 ay sonra öğrendi

Ve evet sıcağı hiç sevmiyorlar. Yorganımın altına girerdi yavruyken ama artık ben koyuyorum kendi kaçıyor Serin yerleri sever. Salonda kalır artık yazın benim odama girmez

Yazın bisikletimi bağlayacağım sırtına çeksin beni Çok fazla enerjisi var ya yorulmak nedir bilmiyor. Onu yoracağım diye ben mahvoluyorum bir büyüsünde kızakçı yapacam onu