Zamanında teslim alamadığın mı ? Allahtan korkun ne yazdığınıza bi bakın pmler dursada göstersem siz sürekli soru sorup baskılama yaptığınız için işe son verip ödemenizi anında geri attım ne demek işi söylediği zamanda teslim alamadım ? Ben işi fesh etmişim zaten ne gününden bahsediyorsunuz yada ne garip garip seyler yazmaktasınız ?
Ekmeğime mani olamazsınız bunu bilesiniz report ediyorum yazdığınız mesajınızı.
Report edebilirsiniz, ama bence moderatörlerin zamanını GEREKSİZ reportlar ile almayın. Burada report edilecek bir durum yok. Gün verip, gününde işini teslim etmediğiniz müşterileriniz sizin hakkınızdaki fikirleri buraya yazıyor ki, diğer anlaşacak olan kişiler ona göre karar versinler. Kimsenin sizin ekmeğinizle işi olmaz. Ekmeği o kadar önemsiyor olsaydınız, bu kadar kişiye verdiğiniz zamanda işinizi teslim eder, ekmeğinizi kazanırdınız.
Neyse, "PM'ler dursada göstersem" demişsiniz. Ve "sürekli baskılama yüzünden işe son verdim" yazmışsınız. Şu an gözümde gülünç durumdasınız. Siz PM'leri silmiş olabilirsiniz. Ama bende hepsi duruyor. Şimdi bir kaç PM'mizi buraya ekliyorum, biz değil diğer arkadaşlar karar versin neyin ne olduğuna

...