English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka mısın kardeşim ne nezaketi ? Güldürdün beni
Onu o maddeyi kullanan firmalara sormalısınız.Böyle birşeye denk gelmediyseniz gülmek yerine araştırma yapmanızı tavsiye ederim
karınca hosting hizmet sözleşmesi maddesi:

hostgator hizmet sözleşmesi:

yazdığım şeyler yanlış anlaşılıyor.Ben firmayı korumuyorum üstteki arkadaşımın söylemiş olduğu gibi yedeklemeler nezaketen alınır deniyor ibare budur ister hoşunuza gitsin isterse gitmesin siz bu sözleşmeyi kabul ettiyseniz mükellefsinizdir bu heryerde böyledir.

Yedekleme garantisi var diyor sitesinde.bu yedeklemeyi kendiler alıyor fakat olsı bir durumda sorumluluk bizde değildir diyor.Sizin idrak edemediğiniz nokta şudur anladığım kadarıyla yedek almak ve almamak gibi 2 durum var sanıyorsunuz bu durumda.Ama onlarca ihtimal söz konusu.
- eksik yedek
-hatalı yedek
-teknik sorun
-Veri kaybı
.
.
.
gider bu liste. firma ne amaçla ne yaptı bunu bilmiyorum ve firmayı savunmadığımı tekrar vurguluyorum.
Yasalar önünde HİÇBİR ŞEKİLDE hak sahibi olamazsınız.B bunu bir avukata danışabilirsiniz.
Ortada verilen bir hizmet ve kabul edilen bir sözleşme mevcut.
Sitesinde öyle yazmış e haksız diye bir durum söz konusu değildir.A firmasının taksisi sudan ucuz diye reklam yapıyor e onun neden şikayet konusu açılmıyor su 1 TL o araç 30.000 (yada her neyse).Bu ticaretin bir parçasıdır ve bazı firmalar bunu uygular bunu sizin etik bulup bulamamanız şahsi görüşünüzdür fakat firmanın suçlu olduğunu göstermez bu.Bu konudaki yorumlarım müşterileri bilgilendirme amacıyla yazıldı.Çalıştığınız firmanın hizmet sözleşmesinden mükellefisiniz yada teyit ettirdiğiniz + hizmetlerden.Yasal olarak.

Lütfen birilerine bir ithamda bulunurken gülünç duruma düşmemek adına birazcık araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.( bilmeyip soranları tenzih ederim sorununu danışan insanlar saygım sonsuz)

yorum yazarken ben burada size yardımcı olmak adına açıklama yapıyorum.
saygılar