UFUKCK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benimde sitemin hostu Karincahosting tarafından saglanıyor ilk sitenin kapanması sonucunda kendilerine gidip neden kapandı diye soruyorum bana söylenilen Sitemizin diger sunucusu çömüştür yedekleriniz varsa sitenizi yeni sunucuda aktif edebiliriz (R10 DA SATIŞ YAPAN BU ARKADAŞLAR 15 GÜNDE BİR YEDEK ALDIKLARINI YAZMIŞLARDI) daha sonrasında kendilerine en son aldıkları yedegi atmalarını söyledigimde ise bana ellerinde saglam bir yedek olmadıgını söylediler ve aradan bir müddet geçtikten sonra gelen mailde verilerin kurtarıldıgını yazmışlar ardından tekrar mail attım site bilgilerim ile birlikte en kısa sürede sitemin aktifleştirilmesini rica ediyorum diye bana gelen yanıt şu ;

Ercan DAĞ || Yetkili
Merhaba,

Sayın müşterimiz site veya sitelerinizi yedeği geri yüklenecektir. Diğer müşterilerimizden yoğun talepler gelmektedir bu nedenle sitenizin yüklenmesi biraz zaman alacaktır işlemi otomatik değil manuel olarak el ile yapmaktayız

Sabırlı olup beklemenizi rica ediyoruz ve biz cevap vermeyene kadar talebinize cevap vermemenizi rica ediyoruz.

Saygılarımla.

KARINCA HOSTİNG - www.karincahosting.com
Web Sitesi Barındırma ve Alan Adı Tescil Hizmetleri.

ONLAR CEVAP VERENE KADAR BEN ONLARA YAZMIYACAKMIŞIM VE MÜŞTERİLERİNDEN YOGUN TALEP VARMIŞ PEKİ YA BEN NEYİM ODUNCUMU ????
siz de müşterisiniz fakat ortada sıra ile manual olarak yapılan bir işlem var. sizden önce kullanıcı adı ve site adreslerini gönderenlerin işlemleri yapılıyor. sabırlı olmaktan başka bir çareniz var mı? benim ana sitem geldi fakat subdomainlerim hala kapalı. özellikle bekliyorum ki herkes işlemlerini halletsin de mağduriyetler ortadan kalksın. sonra ben subdomainim için talep açayım.