Hocam en iyisi sağlam yerlerinden bahsedin bize..
- Hocam kendi kendine arada bir kapandığı için en az yarım saat internete girebilir emaillerinizi okuyabilirsiniz (yarım saat sonra kesin kapanır, denenmiştir)
- Ramleri canavar gibi çalışmaktadır ama o da her an bozulabilir çünkü bazen mavi ekran veriyor ve bu mavi ekran hataları ramdan kaynaklanmaktadır.
- Film izleyebilirsiniz yarım saatlik filmler ama yarım saat sonra kesin kapanır.
- Super marioyu çok rahatca oynayabilirsiniz (mario kesinlikle denenmiştir.)
- Kasmayan küçük boyutlu fotograflara göz gezdirebilir hatta video bile açabilirsiniz
- Tarayıcıdan en az 2 sayfa açabilirsiniz (Daha doğrusu En fazlada 2 sekme açabilirsiniz)(Örneğin r10 'da gezerken bir yandanda emaillerinizi okuyabilirsiniz Not: 3 sekmede kesinlikle donar takılır ve bir daha kendine gelmez)
- Bu arada söylemeyi unuttum kesinlikle CD takıp çalıştırabilirsiniz (bazen donabilir,takılabilri)ama DVD'î çalıştırmıyor DVD Writer'i olmasına rağmen neden çalıştırmıyor anlamadım
- Msn'e belki girebilirsiniz (%80 giremezsiniz ama şansınızı deniyebilirsiniz)
- Word vb pdf dökümanları aslında okuyabilirsiniz ama PC Microsoft office ve open office'i kaldırmıyor ama ram taktırır işlemciyi yükseltir ekran kartını upgrade eder güzel bi anakartta aldınız mı kesinlikle office'ide yükleyebilir office'i açabilirsiniz (Bu özellikler olmadan açılmıyor ben hiç açamadım)
- ve son olarak bir wireless bulursanız internete bağlanabilirsiniz ama wireless ile aranızda fazla bi mesafe olmamalı yoksa çekmez yani aranızda en fazla 2-3 metre olmalıdır yoksa bağlanamazsınız
evet arkadaşlar bu kadar fonksiyonel bir pc kaçırılmamalı, En son olarak fiyatı 140 TL yapabilirim başka teklifleriniz varsa değerlendirebilirim Bu bilgisayar bu fiyata kaçmaz.