yusufriza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lead Impact için en iyi ölçü 775x400 dür. Bu ölçüdeki LP'ye doğrudan offer linkini koyarak yönlendirme yapabilirsiniz. javascript kodlarını elbette lp'nizde kullanabilirsiniz. Geri sayım sayacı, yanan sönen ışıklar, yazılar (hareketli gif de olabilir) ses, video vs yerleştirebilirsiniz. İlk sorunuza dönecek olursam hiç yeni sekmede açma ayarı yapmadım. Öneri bir kategori seçin ve seçtiğiniz kategori için farklı tarzlarda LPler yapın yani A/B testi dediğimiz olayı uygulayın hangi lp ilgi çekiyorsa onda devam edin ve onu da iyileştirmek için bir başka türevini üretip A/B testine sokabilirsiniz. A/B testi ile ilgili konular eski yazılarımda mevcut. Forumdan aratıp bulabilirsiniz.

Bol kazançlar...
Leadimpact için yapılan LP 775x400 oluyor fakat yönlendirdiğimiz offer sayfaların çözünürlüğü 800x600 diyelim bu şekilde direk link verildiğinde scroll çıkmazmı? kayıtformuda sayfanın altında yada sağında olduğu zaman bu dönüşümlerde gözle görülür bir düşüş olur diye tahmin ediyorum. Bu scroll kaynaklı dönüşüm kaybı için neler yapabiliriz? Yanlışmı düşünüyorum yoksa Leadimpact tıklanan linki büyük pencere açma gibi bir durumu varmı ki?
A/B testi için dediklerinizde deniyorum.
Teşekkürler