Tw8 de izledim adam taraftara bi tarafinizi yirtsanizda benim dedigim olur diyor. Boyle bir baskana tahammul edilmez bence
Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Diktatör olan başkana tahammül edilmez de sürekli hatalı tercihler yapan bir hocaya ne demeli?
aykut yedi bitirdi bizi zati aykutun yüzünden fener macı izlemez oldum
Peki Aziz Yıldırım da istifa etmeli mi? Yoksa sadece Aykut Kocaman'ın gitmesi toparlanmaya yeterli mi.
Aziz ve Aykut gitmeli artık. İkisini de istemiyoruz. Aziz yıldırım hırsa dönüştürdü olayı tamamen koptu.
Bence de hırslarına yenik düşerek takımı da aşağıya çekmeye başladı.
iPhone 3GS | Tapatalk aracılığıyla gönderildi.
Ankette 2-3 siklar ayni
2 Şık aynı şimdi fark ettim. İdare edin artık analizi ben çıkartırım
Teşekkürler fikiriniz için.
Onu GFB'ye söylediği gayet net ve açık. Ama kendisini destekleyenlere saygı duyduğu kadar, desteklemeyenlere de saygı duymalı.
Bir Galatasaraylı olarak yönetimin değişmesini hiç istemiyorum ne yalan söyleyim

Bir Fenerbahçeli olarak o yönetimin daha önce de bu takımın başında olduğunu ve ne başarılara imza attığını da biliyoruz. Ama değişmesi taraftarıyım tabi ki ben de.
Azize takıma çok zarar veriyor farkında değil, taraftar zerzenişte bulununca tek savunması şu oluyor ben Fenerbahçe için 1 sene mapushane'de yattım, onlar ne yaptı
Aziz Yıldırımı o konuda haklı buluyorum, genel taraftarlar adına konuşmadı o kelimeyi. Belli bir grup için konuştu, evet o grupta Aziz Yıldırımı en kötü gününde desteklemeyen gruptu. Tabi ki diktatörlüğü ve inatçılığı nereye kadar gidebilir bilinmez.