NuhGuleyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam partnel kanal satışınız var mı acaba ?
Varsa kaç TL acaba?
Partner kanal satislari baslamadi henuz ustad.Simdilik dusunmuyorum.

thanatos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayirli olsun,yakin zamanda like,gercek abone ve gercek izlenme almayi dusunuyorum. Bir konuda pm attim.
Donus yapildi.

Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi hayırlı işler hayırlı satışlar
Tesekkurler Murat

Oppon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iki gün önce dev youtube projesi konuma laf edenlere sesleniyorum. Bakınız gerçek izlenme paketiyle olabiliyor . Ama abi fiyatlar tuzlu . Bin izlenmeye alacağım iki dolarsa kurtarmıyorki bu . Eğer azda olsa şirketin komisyonu düşünce falan kar bırakır diyosan sürekli çalışmak isterim seninle.
Bu oranlar,sadece izlenim karsilgii alinan 2 dolarla degil,alinan Tik,videonuzu ndaha co kilgi gorup dagilmasi,yayilmasi adinada faydali olmakdadir.Ayrica networklere bagli olarak 2 degil 3-45 dolar alabilme sansinizda vardir.

thanatos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kurtarmiyor demissin ama sen hele al bakalim bi 10.000 izlenme baskalari hic mi izlemicek bu videoyu? Belki 15 - 20 - 100 bin izlenme bile olabilir 10.000 izlenme aldiktan sonra 40 TL'ye aldigin izlenmeyyle koseyi bile donersin belki. Bilmem anlatabildim mi
Aciklama icin tesekurler ustadim.
jakerss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı işlerr bol kazançlar serkan
Tesekkur kadim dostum benim eyvallah

BlackHatTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayirli olsun öncelikle hocam, bir sorum olacak.

Gercek izlenim paketinde 60-70% izlenme orani yani asil adi ile High Retention Views'dan bahsetmisin, ama gercek izlenme oldugunu diyorsun.

Merak ettigim, bu sattigin izlenmeler bircok kisinin kullandigi o malum metod'la yapilan izlenmemi yoksa gercek izlenmeden yani monetizable Views'danmi bahsediyorsun?
Ustad bu izlenimler "Monetizable Views" sistemi adi altinda yapilan izlenimlerdir.Bu paketi hazirlarken 3 cesit yapmistim ama High Retention Views kaldirdigim icin aciklamalar bu sekilde yazilmis.Gercek para kazandiran izlenimdir,abd,kanada,agirlikli.Orda 100/60-70 den kastim aslinda networklerden size donusu olacak kazanc durumudur.