Hocam partnel kanal satışınız var mı acaba ?
Varsa kaç TL acaba?
Partner kanal satislari baslamadi henuz ustad.Simdilik dusunmuyorum.
Hayirli olsun,yakin zamanda like,gercek abone ve gercek izlenme almayi dusunuyorum. Bir konuda pm attim.
Donus yapildi.
Abi hayırlı işler hayırlı satışlar
Tesekkurler Murat
Iki gün önce dev youtube projesi konuma laf edenlere sesleniyorum. Bakınız gerçek izlenme paketiyle olabiliyor

. Ama abi fiyatlar tuzlu . Bin izlenmeye alacağım iki dolarsa kurtarmıyorki bu

. Eğer azda olsa şirketin komisyonu düşünce falan kar bırakır diyosan sürekli çalışmak isterim seninle.
Bu oranlar,sadece izlenim karsilgii alinan 2 dolarla degil,alinan Tik,videonuzu ndaha co kilgi gorup dagilmasi,yayilmasi adinada faydali olmakdadir.Ayrica networklere bagli olarak 2 degil 3-45 dolar alabilme sansinizda vardir.
Hocam kurtarmiyor demissin ama sen hele al bakalim bi 10.000 izlenme

baskalari hic mi izlemicek bu videoyu?

Belki 15 - 20 - 100 bin izlenme bile olabilir 10.000 izlenme aldiktan sonra

40 TL'ye aldigin izlenmeyyle koseyi bile donersin belki. Bilmem anlatabildim mi
Aciklama icin tesekurler ustadim.
hayırlı işlerr bol kazançlar serkan
Tesekkur kadim dostum benim eyvallah
Hayirli olsun öncelikle hocam, bir sorum olacak.
Gercek izlenim paketinde 60-70% izlenme orani yani asil adi ile High Retention Views'dan bahsetmisin, ama gercek izlenme oldugunu diyorsun.
Merak ettigim, bu sattigin izlenmeler bircok kisinin kullandigi o malum metod'la yapilan izlenmemi yoksa gercek izlenmeden yani monetizable Views'danmi bahsediyorsun?
Ustad bu izlenimler "Monetizable Views" sistemi adi altinda yapilan izlenimlerdir.Bu paketi hazirlarken 3 cesit yapmistim ama High Retention Views kaldirdigim icin aciklamalar bu sekilde yazilmis.Gercek para kazandiran izlenimdir,abd,kanada,agirlikli.Orda 100/60-70 den kastim aslinda networklerden size donusu olacak kazanc durumudur.