Napolyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet et fonksiyonu sorunsuzca çalışmakta, diğer eksiklikler üzerinde çalışılıyor, henüz tamamlanabilmiş değil. Temayı alan arkadaşlara güncellemeyi ücretsiz olarak sunacağız. Sonuçta geliştirme paketi değil eksik giderme paketi yayınlıyoruz. v1 sürümünün satışını bir miktar yaptıktan sonra v2 için hazırlıklara başlayacağız ve v1 sürümünü satın alanlar 10 lira farkla v2 sürümüne yükseltme işlemi yapabilecekler.

İstekleriniz eksiklik değil, ekstra şeyler. Bu nedenle bu istekleriniz doğrultusunda bir çalışma yapmayı düşünmüyoruz.

Tam bir tarih verip o tarihe yetiştiremediğimiz taktirde mahçup duruma düşmek istemediğimizden net tarih vermek istemiyorum. En kısa sürede tamamlayacağız. Admin bilgilerini gönderiyorum.

Arkadaşa 1 adet tema satıldı.

Bir itiraf sitesi sahibi olarak, şuan kullandığım tema ve kullanıcı taleplerini göz önüne alarak belirttiğim durumlar bana göre bir eksikliktir.

Bu güne kadar birçok tema aldım ve aldığımız temalarda her daim yeniliklerri gördük. Çünkü sistemi yapanın KUSURSUZ olarak yapması imkansız. Birçok tema yapımcısının bir haber veya İtiraf sitesi olmuyor. Bu durumda nasıl ihtiyaçların ön plana çıktığını bilmiyor.

Eğer siz diyorsanız bu iş budur, ben daha iyisini biliyorum. Size sunacağım budur beğenmezseniz güle. Diyecek birşey yok. Yapımcı sizsiniz.

Ama eksikleri görmenizi beklerdim. Bunlar eksik değil ekstra dediğinizde o zaman bende derim ki o zaman herhangi bir standart tema kullanırım. Onunda adına İtiraf Teması derim oda olur. Kalanlar ekstra olur.