Öncelikle kimseyi yadırgamak veya akılvermek haddime değildir. Sadece bir kardeş veya dost tavsiyesinde bulunacam. Kabul edersin veya etmezsin orası senin bileceğin iş hocam.

*Domain işi emlak işine benzer biryerlerden tüyo alırsınız dağın başından ucuza arsa kapatırsınız 3-5 yıl sonra belediye istimlak eder parayı vurursunuz. Ama bu 10 da 3 ihtimal. kaynağınız sağlam yerden olmalı. (milli piyango alsan daha şansın yüksek söyleyim)

*Burada domain işi yapan arkadaşların %95 i sizin yöntemle başlamıştır (ama her seferinde 300-500 domain almamışlardır) zaman içinde birikmiştir ve elinde patlamıştır. Sizde şuan hoşunuza giden herşeyi alıyorsunuz (başkası beğenir beğenmez önemli değil) derseniz burda hata yaparsınız... Neden diceksiniz sonuçda bukadar domaini siz kullanmıcaksınız ve bir şekilde ihtiyacı olana ulaştıracaksınız sizde 3-5 bişeyler kazanacaksınız. Başkasının almıyacağı bir işe siz neden para yatırmak isteyesiniz ki? Onun için tezgahı doğru ve ihtiyaca göre açmak önemli olan...

*Bazı arkadaşların yorumu sizi ne üzsün nede sevindirsin...
Dost acı söyler diye bir laf vardır. Burada herkez size AFERİN, ÇOK SÜPER, PARAM OLSA KESİN ALIRDIM VS... diye şaşırtmasın bunlar sizi uçuruma sürükler...

*Kardeşim yapma bu işi, ben yaptım zarar ediyorum,Allah belasını versin nerden girdim bu işe vs... diyenede bakmıcaksın... Belkide o kendi hatasının sonucunu çekiyordur...

*Tecrübe Tecrübe Tecrübe bu olayı genelde insan yaşayarak öğrenir umarım sende az bir zararla öğrenirsin hocam...

saygılar...