iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok özür dileyerek siteler ortalama 6-7 aylık gelirleirne satılyıorken 100 tl getirenbir siteyi 30 aylık gelirine gerçekten alıcı bulmayı düşünüyormusunuz meraktan soruyorum..
adam alsa 3 yıl para kazanamıcak ve lanında lider bilinen bir site 200 hiti var metin 2 gibi bir sitenin bende hile sitesi var facebook ve pc ki metin 2 bölümünde 10 konu var 200 den daha çok hit alıyor ve bendeki sitenin aylık geliri 750-900 usd arası bu 1400 tl ortalama gelirli siteyi bile 8-10 bine satabilme ihtimali varken
100 lira kazandıran siteyi 3000 tl gerçekten piyasa böyle mantıksız teklifler yüzünden canım siteler heba oluyor..
yanlış anlamyın baltalamak için demedin öz eleştiri yada meraktan sordum..
100 tl ye karşı 3000 tl olarak dusunurseniz haklısınız.
ama 4000 den fazla üyesi olan bir siteyi üstelik sadece oyunla ilgili 4000 üyeli bir siteyi bu oyun piyasasına girmeyi dusunen veya su an oyun piyasasında olan (ne kadar kazandıklarını az cok biliyorsunuz diye umuyorum) kişiler yada kuruluşlar için 3000 tl cok onemli bir rakam degildir.

Yani su anki geliri sadece bir gostergedir.
Zamanında liderdi cunku aslında powerlevel sitesiydi ve ilk siteydi kelimesinde ve halada öyle (tr sitelerde)

Bir sekilde bu uyeler degerlendirilebilir. Eski bir site olması ve her gecen gun buyumeside en buyuk avantajdır. emin olun 1 sene sonra ayda 100 tl de kalmaz hiçbirsey yapılmasa dahi. zaten hic birsey yapmayacak biriside bence satın almasın. maliyetine seo vs yapabiliyorsa şayet yada kendi altyapısı varsa o zaman 100 tl ve 3000 tl arasındaki dengesizligin bir onemli kalmıyor.