Bence En Güzelini Yapmışlar Almak istiyorsan aha git al dolandırılma yada çarpılma gibi bir şansın yok üstüne üstelik eğer bunu r10 kontrolü ile yapıyorlarsa ki öyle sıkıntısız bir iş yaptırırsın
Diğer türlü;
o bölümde iş yapan, işi alana kadar öyle yaparız böyle ederiz , şöyle çekeriz diyip sonra parayı alıp normalde 10 bin üye çekecekse, 2 bin çekip ortadan kaybolanları görüyoruz ve gördük.
Yani şimdi benim bu yazdıklarımı, üye çekimi yapan arkadaşlar kesinlikle eleştirecek, ama durum bu.
Üye çekenler tamam size haksızlık yapılıyor olabilirde , ama hizmet almak için gelip mağdur edilen arkadaşlara haksızlık yapılmadımı yapıldı...
Adam r10 diye geldi o bölümden üye çekimi için anlaştı, sonra ya üyesi çekilmedi ya başka şeyler.Bu şekilde bir ton kişi mağdur edildi onlardan biride benim ki en az 15 ayrı kişi ile üye çekimi konusunda anlaştım, yav biriniz Allah için biriniz adam akıllı işinizi yapın teslim edin.
Durum böyle oluncada oh olsun demekten başka hiç birşey diyemiyorum.
Bu durumu kontrol altına alan r10 yönetiminede teşekkür ediyorum.
not: polemiğe girecek eleştiri yapmayın valla uğraşmayacağım haberiniz olsun.
Oraya biri reklam koydu diye dolandırılmayacaksın anlamını nasıl çıkarıyorsun? (bu dolandırılacaksın anlamına da gelmez) Reklam vermek için sicil istenmiyor ki para isteniliyor. Geçmişte reklam verip sonra kaybolan firma veya kişileri de gördük. O bölümde de ilk reklam değil o! Senin mesajını okuyunca "r10 garanti vermiş, birşey olunca cebinden ödeyecekmiş" gibi birşey filan sandım

Öyle birşey olduğunda 2,3 tane ip numarası yayınlayıp gazını alırlar milletin o kadar.
Yani reklam vermek güven teşkil etmez onu anlatmaya çalıştım, şahıslarla bir problem içersinde değilim.