içlerinde hiç beğendiğim çıkmadı...
fikir veriyorum
Y ye yoğunlaşalım hele hele içinde köpek olan logolardan uzak durmanızı tavsiye ederim, yakala.co da köpek domainle uyumlu ama sen kullanırsan bu çakmalar kim la lafını çok duyarsın...
Y ye gelirsek bir adam düşünün inceden zayıf bir eleman bu

ve iki elini hafiften yukarı doğru yanlara açmış, maksimum kart reklamlarında zıplayan kadın ve erkeklerin kol şekli gibi hem bir insan figürü taşısın hemde Y harfi olduğu belli olsun, yakalayınca seviniyor, hafiften havaya uçuyor...
Logo 5 biraz temsil ediyor hani balığın birşeyleri yakalaması gibi ama eğer projeye girişiyorsanız tıpış tıpış buram buram kalite kokan logo tasarımlarınıza parayı verin.
Verin yani içiniz rahat olarak verin ki görün ondan sonra akılda nasıl kalıyorsunuz yada ödediğiniz ücreti ne kadar çabuk geri kazanıyorsunuz
Hocam bu daha iyi bence hepsinden
Bence de muhafız arkadaşımızın yaklaşımı çok güzel ama Y madem eller havada o zaman yakalanmış olan Y harfi olsun. Yakalayan da madem espirili olacak o zaman mesela bir balık elinde ne bileyim solucandan silah olsun diyelim. Veya farklı varyasyonlar denenebilir. Ama üstteki logoların bence de hiç birisi uyumlu değil
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. İlk yaptığım logo Yakaladik.com da bir çöp adamdı

eller yukarıda ama bunu geliştirmedim. Yarin Dediğiniz gibi Y harfi üzerinde yoğunlaşarak bir kaç logo ortaya çıkarayım baktım olmuyor. Para vercem artık buda üzüyor ama yapcak bişey yok.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.