KANDIRMAK? her kişi verdiği hizmeti kendi belirttiği fiyata satar ister 10 TL ister 1000 TL alıyorsanız o sizi kandırmış olmaz, kbasali hocamında dediği gibi Silah Zoruyla Mı aldınız? Eğer aynı çalışmayı 10 TL'den yapılıyorsa ona gidip alabilirdiniz. Bu tamamen sizin seçiminiz. Çocuklarla mı çalışıp oluşucak sorunları ve problemlere göz yummuş sayılırsınız, Site sandboxa, cloaking veya +900- filtrelerine çok giren kişi tanıyorum, işi aynı yapabilir ama aynı bilinçle yapamaz.
daha mesajlarımı okumadan cevap yazıyosun bana bak bir üst mesajda ne yazmışım?
30+ yaşındaki kişiden hizmet aldım, sen hala yok çocuktan alırsan böyle olur şöyle olur diyosun bana.
İkinci olarak, evet kandırmış olur. satış konusuna milletin 10 tl ye yaptığı işi 250 tl den yapmasına rağmen, hadi kaliteli olsun verelim o kadar para garanti olsun diyoruz veriyoruz 250 tl, konusuna da süslü püslü siteniz uçacak, kanatlanacak yazacak, (
bu söylemlerin hepsi hizmet için verdiği vaadlerdir) ve bu vaadler gerçekleşmeyecek, site filtreye girecek ve bu silah zoruyla yapılmış oalcak öyle mi?
Ha ayrıca konusuna da r10 un
o büyük t*** lı yandaş abileri ilk sayfa yorumlarını parselleyecek, tavsiye ederim gibilerinden, millet de bunlara kanarak hizmet alacak, bu silah zoruyla alıyo olacak öyle mi?