iOS, jailbreak konularına oldukça hakim, neyin ne olduğunu az çok bilen ve güncellemeleri takip edebilecek bir editör arıyorum. Bunun yanısıra apple, iphone, appstore uygulama, iMac, iPod, iPad gibi konularda da güncel ve
özgün yazıları yayınlayabilmeli.
İngilizce kaynak sitelerden de faydalanılabilir. Ancak direkt olarak moda mod çeviri şeklinde istemiyoruz. Birçok site çevirebilir sonuçta.
Şimdilik 1 sitemize hafta içi her gün 1 adet yazı yayınlayabilecek ve işini düzenli yapacak bir arkadaş arıyorum. Lütfen işi yarım bırakacak veya bu işlerden anlamayan kişiler boşa zahmet edip pm göndermesinler. Apple ürünlerinden herhangi birini ve özellikle iOS işletim sistemini kullananlar tercih sebebidir. İşini ve düzenliliğini beğendiğim arkadaşlarla birkaç site için
uzun süreli çalışmak istiyorum.
Msn vs istemeyiniz. Lütfen PM ile referans yazılarınızla (imla ve anlatımınızı görebilmek için) 100 kelime veya yazı başı fiyatınızı gönderiniz. İngilizceniz var ve yabancı kaynaklardan faydalanabilecekseniz onu da belirtiniz. Konularde kelime sınırlaması yoktur. Ancak laf kalabalığı yapıp da hiçbir bilgi sunamayacakları da tabiki istemiyoruz.
PM'lerinizi bekliyorum. PM atanlar konuya da yazarlarsa sevinirim.
EK olarak: İmla hatalarına çok dikkat edilmeli.