Açıkçası TC numarası istemesi, Ödemelerin aylık olarak yapılması, Kazanılan paranın bankaya yatırılması, bir reklamın kazandıracağı fiyatın ve reklam sayısının belli olmaması bana bu site hakkında şüphe uyandırdı.
Öncelikle TC numarası istemek bu kadar basit olmamalı eğer siz benden TC numaramı istiyorsanız ilk önce üyelerinizin güvenini sağlamalısınız. Kurumsal kimliğinizi belli etmeniz lazım siteyi inceledim de ne siteyi kuranlar ne bir isim, ne bir kurum, ne de bir vergi numarası var. Bu iş sadece bir telefon numarası yazmakla olmaz. Kusura bakmayın ama siz burada kendiniz güven vermeden bu bilgiyi benden istiyorsanız sizin üç kağıtçı yada *********** birisi olduğundan şüphe duyarım. Çünkü bana güven sağlayabileceğiniz hiç referansınız bile yok.
Eğer banka hesap numarası istiyorsanız bu 1 aylık süre çok uzun. En azından haftalık yapın ki oraya üye olanların harcayacağı zamana değsin. Bu tarz bir sistem için paypal ve günlük yada haftalık ödeme yöntemi en ideal çözüm.
Reklam izleme başına verilecek ücret bile belli değil. Reklamveren ile anlaşılan ücrete göre reklam ücreti demek hiç mantıklı değil. Bunu ya standarta bağlayacaksın yada reklam başı ücret aralıklarını belirteceksin.
En az kaç reklam çıkacağını belirleyip belirtmeniz gerekir ki insanları buraya üye olmaya teşvik edebilsin.
Kusura bakmayın bu tepkim bu konuyu açan arkadaşa değil bu siteyi yarım yamalak binbir hata ve eksik ile açan arkadaşa. İnternette daha önce paidtoclick tarzı sitelerden buna benzer olayları çok yaşadık. Açıkçası bu site ve bu sisteme üye olmak bana hiç cazip gelmedi...