yusufziya41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok faydalı ve güzel bir paylaşım olmuş. Serkan kardeşim ellerin dert görmesin...
Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
serkan abi yine dengeleri alt üst edecek bir çalışmaya imza atmış abi sen böyle yapıyorsun iyi hoşta bu kazanç işini tek elinde tutmak isteyen kapitalist zihniyetin esiri olan bencil insanların ocağına incir ağacı dikiyorsun benden söylemesi )
yugocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı ve faydalı bir yazı olmuş teşekkürler
metinaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadas dogru soyluyor youtube bolumunde senin konulari okuyan kimse baskasina para verip calisma yaptirmaz artik
sYstemMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel paylaşım olmuş yeni başlayan arkadaşlar için yararlı bir makale
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben az video yüklüyorum ama her videoda yukarıda anlatılanlara dikkat ediyorum,bitek şey hariç o da güncel videolar videolara başlık,açıklama,anahtar kelimeleri tektek girerim ayrıca default olarak da kanalımla ilgili kelimeler ayarlıdır,her videoda ortak olan.ama onu ayarladım diye kelime girmeyi bırakmıyorum,her video ile ilgili yine anahtar kelimede giriyorum ben.açıklama konusuna gelince,ben açıklama kısmını boş bırakmayı sevmiyorum nedense.r10daki arkadaşların geneli bunun hiçbi şekilde,asla faydası olmadıgını söylüyor.seodan anlamam ama ben faydası oldugunu düşünüyorum,olmasada girmekten yanayım yine güzel bi paylaşım yapmışsın hocam,eline saglık.
Mesajlariniz icin tesekkurler,insallah faydali olur birilerine.

Seo olayi cok farkli ve detayli bir konu.Yukardaki mesajimdada belirttigim gibi bu seo olayini su ustunden anlattim.Detaya girmeyerek bi on bilgi olsun diye.

Su an yeni makalemi hazirliyorum yarina sunarim buyuk ihtimalle.Bu makale SEO hakkinda cok detayli ve cok etkili bir makale olacak.Ustelik Resimli olarak size seo'nun etkisini anlatacagim.Bizzat gormeniz icin.

Herkesin bir seo deneme kendine gore seo yapma durumu var,basarili olanda var olmayanda.Bu paylasilan bilgiler genelde ortak ugulanan ve tavsiye edilen seo yontemleridir.Yarinki makalede herseyi gozlerinizle goreceksiniz insallah.