Hocam,
Ne 100bini. Bizde Bekir kazmasi bile 1.25M euro yillik sabit ucret aliyor. Mac basi 15K. Seneye ucreti 1.35. Ondan sonraki sene 1.45M.
Ben diyorum zaten, bizim yonetimde, teknik kadroda akli basinda bir insan evladi yok. Olsa zaten Bekire bu anlasma onerilirken, nabiyonuz siz ya, kafayi peynir ekmekle mi yediniz, Bekir nere, yillik 1.25M euro garanti para nere der, cikarir beyzbol sopasini, allah ne verdiyse patlatir ortamdakilere. Bekiri dovemiyorlarsa, bizi cagirsinlar, biz taraftar olarak doveriz. Cok ciddiyim. Sadece Bekiri degil, Bekire bu parayi verenleride esek sudan gelinceye kadar dovmek lazim. Bu bekir kazmasina verdigimiz parayla Lugano ayarinda super stoperi aliriz yahu. Bizim yonetim bu kadar zayif iste. Paralari sago sola sacip duruyor.
Bekirin bizden 3 senede alacagi para primlerle, mac basi paralarla falan 5 milyon euroyu gececek. Bu bile FBnin ne kadar kotu yonetildigi hakkinda ufakta olsa umarim biraz fikir verir.... Bizim Bekire verdigimiz 5 milyonla komple U-19'u alirsin. BU Bekir kazmasi ne ise yariyor, GS macinda bizim kaleye gol atiyor, defans kevgir gibi. Bizim son 2 senede defansa harcagimiz parayla 2 tane Bursaspor ayarinda super lig takimi kurulur. Cok ciddiyim. Buyur Orhan Sam: 3.5M. Hasan Ali:3.75M. Yobo:2.5M. (kiralamak icin verdigimiz paralair eklemedim.) Serdar Kesimal: 4.75M. Bunlar sadece bonservis. Yillik verdigimiz paralari bilmiyorum, onlari ekleyince zaten iyice kayis kopuyor.
Bunlarda bir gram beyin yok. Cok ciddiyim. Baroniye 7M euro bonservis yerdik. Herifin onceki transfer ucreti 350K. Sow'a 10M bonservis verdi, bu eleman 2010 yazinda belese Lille'ye transfer olmustu. Bu adamlarin ne kadar kotu takim yonettikleri hakkinda bu paralar umarim fikir verir.
ne bekiri usta? Bekire gelmeden önce Cristian var. Bekir konusundaki her lafına katılmakla beraber bir bekiri 10 cristiana değişmem diyorum. Peki Cristian kaç para alıyor? Söylemeye dilim varmıyor. Bu adama kim lisans verdiyse kim git futbolcu ol dediyse yazık..