pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fatihbaz hocam tamamen türkçe videolar için. Yabancı videolar ile hiç ugraşmadım maalesef, ama daha iyi kazandırdığı doğrudur. Kusura bakmayın bu nedenle.
önemli degil hocam yalnız bi öneride bulunmak istiyorum.birisi kitap yazıyorsa,kitapdaki yöntemleri kullanarak iyi para kazanıyor demektir (yada iyi para kazanmalıdır da diyebiliriz) satış konusu yapıyorsanız adsense panelinden,youtube kanalınızda yüksek gösterim alan videolardan resimler (gerekli yerler gizlenerek) eklerseniz insanların sattıgınız şeye ilgisi artar.ben yabancı sitelerde hergün biçok resimli,yazılı,videolu anlatımlar inceliyorum ve hoşuma gidenleri satın alıyorum.bunu sizin için söylemiyorum tabi ama örnegin bi satış konusuna girdigimde adam "ben adsense den sizi zengim edicem,şuda banka bilgilerim" gibi bişey yazıp çıkmışsa o konu güven vermez bana.ne zamandır bu iştesin,kazancın nedir ve başka ne tür bilgiler verirsen işte ürününü pazarlaman gerekir.bu şekilde ilgi az olur diye düşünüyorum.tabi baştada söyledigim gibi bu küçük bi öneri sadece

bol kazançlar.