SelimB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*İlk olarak büyük çapta bir Seo analizi yapılarak siteniz incelinecektir. Yapildi.
*Site için title , keyword ve description ayarları güncellenecektir. Yapılmadi
*Seo için kalıcı bağlantı ayarları düzenlenecektir. Yapilmadi
*Kayıt olunmamış tüm arama motorlarına kayıt olunacaktır. Yapıldı
*42 adet feed servisine kayıt olunup imleme çalışmalasının ilk adımı gerçekleştirelecektir. Hic ADİ bile gecmedi
*Wordpress cache ayarları yapılıp sitenin hızı arttıralacaktır. Hizi Düştü
*Google webmaster tools ayarları yapılmamışssa bu ayarlar düzenlenicektir. bilgi yok
*Wordpress ve Seo için gerekli tüm eklentiler yüklenecektir. Kuruldu
***Girilen içerikleri Facebook,Twitter,Linkedin,Delicious,Tumblr,Diigo,B logger ve Wordpress gibi sitelerde imleten bir eklenti yüklenecektir. Hala Öyle bir kullanim yok
*Bu eklenti sayesinde girdiğiniz tüm içerikler yukarıda belirttiğim sosyal imleme sitelerinde anında imlenecektir.. Yapilmadi
*İmleme eklentisi bu çalışmasının en önemli bölümüdür.Bu sayede index hızınız inanılmaz artacaktır.
*Talep edilirse reklam yerleşimi yapılıp , temanın eksik ve de hatalı yerleri düzeltilecektir.
***Son olarak belirlediğiniz kelimeden 250 adet organik hit (google hit) sağlayıp istediğiniz kelimede yükselme çalışması yapılacaktır. Hic yapalimmi demedi.

işinde cok sorumsuz bir arkadaş gordugum kadari ile kadirok arkadaşimiza baska bir site'mi yaptirdim süper bir calişma yapti ayni fiyata.

bu aralar sanirim biraz işine kafasini vermiyor.

şahsen hic memnun olmadi inşallah siz olursunuz iyi satişlar.

Arkadasın konu baltalamak nedeniyle banlanmasını talep ediyorum.

*Site için title , keyword ve description ayarları güncellenecektir. YAPILDI FARKINDA DEĞİL.
*Seo için kalıcı bağlantı ayarları düzenlenecektir. BAĞLANTI AYARLARINI KONTROL ETTİNMİ ?
*Wordpress cache ayarları yapılıp sitenin hızı arttıralacaktır. W3 Total Cache eklentisi hakkında en ufak bir bilgin varmı ??NOT : CACHE PROGRAMI HATA VERMESINE RAGMEN TÜM CONFİG AYARLARINI BAŞTAN DÜZENLEDİM.İSTEYEN ARKADAŞ SİTESİNE GİRİP CACHE PROGRAMI YÜKLESİN - WP CONFİGDEKİ YAZILAR SİTENİN İNDEX.PHP SİNDE GÖZÜKMEKTE.
***Girilen içerikleri Facebook,Twitter,Linkedin,Delicious,Tumblr,Diigo,B logger ve Wordpress gibi sitelerde imleten bir eklenti yüklenecektir. EKLENTILERINI INCELE BIR ISTERSEN - EKLENTI KOSKOCAMAN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURUYOR !!!!
*Bu eklenti sayesinde girdiğiniz tüm içerikler yukarıda belirttiğim sosyal imleme sitelerinde anında imlenecektir. EKLENTININ NE OLDUGUNU FARKINDA OLMAYAN ARKADAS.
Feed servislerine kayıt olunacak. SS LERDE ZATEN BILGİ MEVCUT !
http://c1301.hizliresim.com/15/m/j40l3.jpg

http://c1301.hizliresim.com/15/m/j411f.jpg

Söyleyecek söz gercekten bulamıyorum

Botla içerik ceken arkadas gelmiş bana sitede hiç bir gelişim yok diyor.Calısması carsamba günü bitti zannedersem 3 gün sonra hitlerinin 5 k artmasını bekliyordu.
Yorum sizin