vay arkadaş konuya bak , bi 30 dakikamı aldı ama yıkıldım gülmekten süpermiş

up up
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:57:41 -->-> Daha önceki mesaj 13:45:12 --
Bir kaç olay var birlikte anlatam bunların biri okula beraber çoğunluğu kıza rezil oldum :|
--------------------------------------------------------------------------------
lise yıllarımda daha lise 1 tabi okula adapte süreci arkadaşla bahçeye çıkmıştım bir kaç kız dedi şşşt yakışıklılar bakarmısınız ( bunu dıyenler lıse 4 dekıler ) , tabi baktık , kızlar dedi şuraya topumuz düştü vrirmisiniz , arkadaş bir şöyle sağa sola baktı sonra beni göstererek bunu mu vereyim dedi :| tabi mal gibi kaldım ama onada çok sinirlendim çaktırmadan içeri girmeye çalıştım , tüm kızlar pencerede kahkaha ya boğuldu , arkadaki bir kaç kişide gülünce bayağı bir rezil oldum açıkcası
--------------------------------------------------------------------------
ya bir sürü olaylarım varda anlatmaya yazmaya üşeniyorum inanın

, onlar bile bundan bin kat komiktir ama baya baya uzun. şöyle bir konu var hayatımın çoğunluğu rezil olmakla geçmiştir harbi

Sevgilim yanında bile beyaz atlet gıyıroum açtım karnımı kaşıdım farkına varmadan ne yapıyorsun dedi arkadaş benim halen daha jeton düşmedi tabi , halen daha kaşıyordum karnımı

hey gidi heyyy