Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Redstation 1000 liralık E5 2670 sunucuyu 400 liraya verdiğinde garipsenmediyse, bununda garipsenmemesi gerek. Sektörün ne istediğini iyi biliyorlar ve buna uygun fiyatlar veriyorlar, sunucular ellerinde boşta yatacağına değerlendirmeleri gayet normal, illegal içerik konusunda 1000 liraya aldığınız sunucu içinde aynı şeyler yaşanabilir, siz 1000 liralık müşterisiniz illegalin dibine vurabilirsiniz diyen bir verimerkezi yok en azından sınırsız trafik vermemeleri ilerleyen dönemlerde hat kaynaklı problemlerin yaşanmasını engeller, redstationdaki hat sıkıntılarının burada olacağını sanmam.
Siz yazdığımı baştan sona yanlış anlamışsınız. Ben sunuculardaki indirime bir şey demedim ki zaten bu normal bişey.

Ben sitede yazan fiyat ve kampanya oranlarının altında, bir bayi indirimi almadan yada anlaşma yapılmadan burada satılmasına konuyu yoğunlaştırdım.

İllegal içerik kısmında ise, açık hesaplı çalışmalarda biriken borçlanmalar yüzünden kapatılan sunucularda aracının müşteriye verdiği cevabı yazdım. Tekrar okursanız demek istediğim sanırım anlaşılır.