Evkurun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım güzel diyorsunda keşke biraz daha profosyonel olsaymış yanlış anlama konunu baltalamak niyetim değil ama hehangi bir gif animatör programında 3 resimi frame olarak ekleyip kaydetmek ile banner yapmış olmuyorsun + ps de bunu yapmak 2 dakika alır yani şunu demek istiyorum madem para kazanmak istiyorsun kendini biraz geliştirmelisin sonra profosyonel tasarımlar ve Gif'ler yapmalısın daha sonrada ücret talep etmelisin.

Eğer daha profosyonel Gif'ler yapacaksan sana burdan elimizden geldiği kadar katkıda bulunabiliriz yok ben Cin olmadan adam çarpacam diyorsan yanlış yoldasın.

Belki biraz sitemkar gelmiş olabilir yazdıklarım ama emin ol bu tepkim sana değil Tasarım işi içinde olmak isteyen fakat Tasarım yada aynı doğrultuda çalışmalarında hep hazırcılık yönünde ilerleme sağlamaya çalışan arkadaşlarda gelişmek lazım geliştirmek lazım ilerlemek lazım .... Bunun içinde çok çalışmak lazım.

Psd yapıyorum - Psd to Css yapıyorum - Html bilgim (Oldukça iyi) - Php yazılım ile yetecek kadar yapıyorum - Dreamweaver ve bu tür programları kullanıyorum
Banner Logo Arayüz Buton Header Çalışmaları yapıyorum - El yapımı İlüstrasyon Karakalem ve kimyasal boya ile çizim yapıyorum vs vs ....

Tasarımcımısın derlerse ? Hayır değilim tasarımcılık farklıdır tasarlamak ona iskelet oluşturmak onu bir nevi var etmek farklıdır sanattır , zekadır .....

Ama yılmadan çalışıyorum tasarımcı olmak yazılımcı olmak için yinede yeterli görmüyorum kendimi 2-3 senem daha var diyorum kendi kendime şu an fırındaki susamlı tandır ekmeğiyim pişmem lazım ...

Şu son zamanlarda C# üzerine ufak tekef çalışmalar yapıyordum fakat C# kolay geldi ve ben C++'a yöneldim zira projelerimi en iyi onda yapabilirim diye düşünüyorum ve hepsini birleştirip evet ben yazılım ve tasarımcıyım demek istiyorum bu yüzden'de çalış çalış çalış , azmet, yılma prensipini uyguluyorum.

Tavsiyem seninde aynı yolda yürümen .

Son olarak bu yazdıklarıma umarım kırılmamışsındır zira seni kırdıysam özür dilerim ama niyetim geliştirici eleştirilerde bulunmak bu açıdan yazdıklarımı okursan sevinirim.

Aşkın Demir
doğru demiş 10 yılımı verdim ben de tamam piştim ben diyemiyorum.