domatessuyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar çalınan Kalbimin Şehri facebook sayfasını savcılığa vereceğim. Bundan önce bunun gibi veren oldu mu onu sormak istiyorum. Bilişim Suçları Şube Müdürlüğüne gideceğim bugün ama gitmeden bilgisi olan varsa dönüş yaparsa sevinirim.
Hocam o sayfanın size ait olduğunu kanıtlar bi resmi belge sunabilir misiniz savcılığa? Nasıl hak idda edeceksiniz o sayfanın size ait olduğuna dair?

Benimde sayfam çalınmıştı ben bulunduğum şehrin Emniyet Müdürlüğüne Mail attım bana bu cevabı verdiler. Hesabınız çalınsa bile bu işlem aynı malesef

Göndermiş olduğunuz E-posta incelenmiş olup, bu bağlamda www.faceebook.com<http://www.faceebook.com/> isimli internet sitesinin Türkiye de yasal bir temsilciliğinin bulunmadığından dolayı hesabın geri alınması söz konusu değildir. Ancak facebook hesabınızı ele geçiren şahıs facebook hesabınıza giriş yaparken kullanmış olduğunuz e-mail adresini de ele geçirmiş ise e-mail adresinden facebook hesabını ele geçiren şahısların tespiti için adli birime müracaat etmeniz durumunda gerekli işlemlerin yapılacağı bildirilmiştir.Konu hakkında göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Bilgilerinize rica ederim.