Site adresi : pm ile
Site için istenen fiyat: 2000 TL
Sitenin aylık getirisi: Detaylı Pm verilecekitir
Sitenin açılış tarihi: 2 Yıl 8 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret (Görüntülü eğitim ürünleri)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250-300 Arası (Reklamsız)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yaş Pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Shop Php Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: HİÇ BİR PROBLEM YOK

Merhaba arkadaşlar.

Dağıtımını ve satışını yapmakta olduğumuz görüntülü eğitim ürünleri içerikli e-ticaret sitemizi fazlalık dolayısıyla satmaktayız.

E-ticaret sektörüne yeni girecek veya kendi işini genişletip yüksek kar marjlı ürünlerin satışını yapmak isteyenler için iyi bir fırsattır.

Site şuan shopphp yazılımı ile hazırlanmış olup gerekli seo çalışmaları yapılmıştır.

Site içeriğinde ilkokuldan başlayıp ygs,lys,kpss,açıköğretim gibi sınıvlara hazırlık setleri satışı yapılmaktadır.Ürün fiyatları 100-300 Tl arası değişmekte olup kar marjları %30-%35 arası değişmektedir.

Gelen sipariş gönderileri Payu,Kapıda nakit ödeme ve havale yöntemleri ile yapılmaktadır.

Ürün çıkışları fatura ile resmi olarak yapılıyor.Yani en azından şahıs firmasına sahip olmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgiyi Pm ile isteyebilir veya egitimstore@hotmail.com msn ile ulaşabilirsiniz.

Ciddi alıcılar ile yüzyüze görüşülüp neler yapılabileceği hakkında daha detaylı bilgi verilecektir.

Dileyen arkadaşlar kendi e-ticaret sitelerine siteyi satın almadan ürünlerimizi ekleyebilirler.Bu konuda iletişime geçebilirsiniz.