performanshosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende onu diyorum tutunki hotmail dün ip adresini banladı ve işi kaçırdınız. Bu parayı Hotmail'den isteme lüksünüz yoktu maalesef.

Burada İnternet Bilişim isimli firmanın ufak bir kusuru var ve bence bu sizin kusurunuzun gölgesinde kalıyor. Çünkü bu sektörde ve yazılım geliştiricileri belirli standartlar ve protokoller kullanır. Kurallar ve standartlar bunun için var. Ben mail(); fonksiyonunun php'in yeni geliştirildiği zamanlardan kalan (2001 yılında php3 te kullandığımı hatırlıyorum) belkide ileriki versiyonlarda deprecated olup bir süre sonra komple kaldırılacak veya SMTP kimlik doğrulaması yapacak şekilde geliştirilecek bir fonksiyon.

Buradan çıkaracağınız dersler mutlaka olacaktır. Artık bu dakikadan sonra bunu kar saymalısınız ve mevcut tecrübelerinize bir yenisini katarak eğer bu işe meraklı biri iseniz

https://code.google.com/a/apache-ext...g/p/phpmailer/

buradan başlayarak hayatınıza devam edebilirsiniz.

konuyu baştan okumanızı rica ediyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:06:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:05:01 --

SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet mail iin firmanın size sundugu ve ettiri yardımları silip atmışınıx buda çok garip
ne yapcan hayat bu insanlar nankör oluyor
Firma o hizmeti babasının hayrına bana sağlamıyor.Ödüyorum parasını alıyorum. Bu onların yapması gereken birşey zaten ben fazlasını istemedim. Bu sorun benim cebime girecek tutarı etkilesin sonra benim adım nankör olsun çok iyiymiş.