Hzgroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nafize anne ve ömer baba biliyormuş polat efendinin yaşadığını, arasakmı dedi ya nafize anne o zaman ortaya çıkacağına inandım
ya zaten belli değilmiydi bildikleri ? nazife anne ve ömer baba hiç ağlamadı desek yeri harbiden polat ölse veya nazife oğlunun öldüğünü abdulhey gibi leyla gibi bilse dururmuydu yerinde ben geçen bölümlerden tahmin etmiştim maskeli polattı zaten ondan şüphem yoktu çünkü ihtiyarlar başkanı söz verdi dediki " ya bu hain yok olucak yada ben " bu sözden yola çıkarak hainin ortaya çıkmasını en çok isteyen kimdi polat peki ihyar ne derse yapıcak kimdi polat onun için aksaçlı onu sürdü ortaya.

bazı arkadaşlar yüzünü neden göstermiyor diye sormuşlar sonuçta ölmediyse bile iyi kötü roket atar denk geldi yüzünde yanıklar vs oluşmuş olabilir gelecek bölümde yüzünü gösterdiklerinde hafif yanmalar vs gibi şeyler olabilir savcı üzülmesin diye belki oından açmamıştır yüzünü.

geçen bölümde gemide boruya ateş edip adamı yakaladıya bunu polattan başka birde metrix yapıyor dedim orda zaten kesin inandım artık