İyide ben seo yapmak istiyorum. Yani denemek, denedikçede öğrenmek istiyorum. Dediğim gibi vaktim olmadığı için denemek istediklerimi deneyemiyorum. Yani ben zaten kimse benim sitemin seosunu yapsın istemiyorum. Bu konuda çok yeni olmama rağmen kendime güveniyorum. Eğer bu sitedeki araçlar zaman sorunumu da çözerse başarılı olmamam için bir sebep göremiyorum.
Seo hakkında oldukça bilgili olduğunuzu düşünerek danışıyorum olaya bu açıdan baktığınızda benim farkedemediğim bir konu mu var?
Veya önereceğiniz benim sorunumu çözeceğini düşündüğünüz başka bir çözüm yolu mevcut mıu?
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Kardeşim kendin öğrenmek, yapmak istediğin şeyi başkasına yaptırarak mı başaracaksın aklım karıştı benim.
Sitede araç, program, yazılım
satılmıyor. Senin linklerini bu araçlarla bir sürü siteye gönderip sana linklerini veriyorlar.
Sana bir şeyler öğretilecek bir durum yok yani ortada.
Sen bu linklere bakarak mı kendin bişiler öğrenmeyi düşündün?
Ben mi dediğini anlayamadım yoksa
Geceden kalmayım uyumadım iş güç yüzünden yanlış anlamış olabilirim dediğini.
Edit: Sen sanırım hazır paketlerden çeşit çeşit alarak (zamanın olmadığı için başkasına yaptırıp) sonuçlara bakmak ve hangisinin iyi olduğunu görmek istiyorsun doğru mu anladım?
Eğer böyle ise, bu ilk cümlende dediğin gibi "seo yapmak istiyorum" cümlenle çelişiyor o yüzden bu ihtimal aklıma gelmedi.
Senin olayın şuna benzemiş,
Ben elma satmak istiyorum ama gidip toptancıdan alıp, kamyona atıp, taşıyıp, pazar yerine getirip, bağıramam. En iyisi elma satıcılarını tek tek deneyeyim, hangisi daha çok satıyorsa onunla çalışırım.
Sen burada elma satmak istemiyorsun, tam olarak istediğin şey "öğrenmek, kendi seonu kendin yapmak" ise bu yol seni istediğin yere götürmez.
Umarım anlatabildim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:05:23 -->-> Daha önceki mesaj 14:01:30 --
Sidik yarışına gireceksek benim çalıştırdığım 4 mühendis, 15 editör ve 10 dan fazla diğer yetkinlikteki elemanlar seni ağır ezer.
PM e gerek yok. Ben açık yazarım.
Buyur gel. Bakalım paran yetecek mi?
Kimseyle sidik yarıştırmıyorum, burada iş yapıyorum ben.
Seo bilgine güveniyorsan yarın yazmış olduğun açık adrese sözleşmeyle birlikte site bilgilerini göndereceğim.
Sen de imzalayıp bana geri göndereceksin? Anlaştık mı?
Yoksa ben de meraklı biri değilim bir ton para saymaya seo uzmanlarına.
Gerçekten bu iş bu paketlerle oluyorsa, niye boş yere para dökeyim ben enayi miyim?
Sokaktan toplamıyorum parayı sonuçta. Dediğim gibi kabul ediyorsan sözleşmeyi adresine gönderiyorum,
ve
sen de hangi seo paketini kullanacağını, paketin içeriğini bana ister buradan yaz, ister p.m ile gönder.
Bekliyorum.