Mustafa Maşa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Staj için iyi bir firmayı nasıl ayarlayabiliriz?

Daha 1. sınıfım
Evet bilgilendirme yapan olursa seviniriz

loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bu arada careercup mühendislerin işine yarayabilir, benim interview görüşmelerimde çok katkısı oldu, staj konusunda. bir çok ünlü şirket için mulakat ipucları vermekte ve aynı zamanda teknik konularda örnek sorular, çözümlerde mevcut. mutlaka göz ardı etmeyin. Google, Microsoft, IBM gibi firmaların soruları mevcut. altın değerindedir, iyi değerlendirin
Hocam güzel bir bilgilendirme olmuş eline sağlık. Umarım iyi bir yerde staj ayarlanır. Haklısınız

Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Gerçekten eminim benim bu bilgilerle kazandığım ortaya çıkardığım şeyleri birçok mühendis bu şartlar altında gerçekleştiremez. Bu bölümü okumak istememin sebebide bu seviyede iken bunları başarabiliyorsam, kendimi geliştirdiğimde neler yapacağımı düşünmektir.

İnşallah güzel bir kariyere sahip olacağım.

Bölümü okuyan arkadaşlarada kolay gelsin ezber gerçekten sıkıcı bir durum ama mecburen bunu yapmak gerekiyor. :/
Çok iyi bir düşünce olmuş hocam inşallah kendinizi daha çok geliştirirsiniz bu bölümü işte bu yüzden seviyorum her şey kendinde bitiyor ben sırf ezberden kaçtığım için sayısala geldim ama bu bölümde bile tarih dersi var eğitim sistemine anlam veremiyorum