Merhaba arkadaşlar,

Bu siteye üye olduğumdan beri bağımlısı oldum..Birçok bilgiye ulaştım.. Adsense ile amatörce uğraşıyordum. Güleceksiniz ama günlük 0.20 dolar kazansam seviniyordum gülmeyin

Reklam yerleşimi, tavsiyeler ilgili makaleler ile şuan günlük 4 doları buluyorum..Herkese teşekkürler

Hele ki youtube ile adsense yi hiç bilmiyordum. Muslera ustamı tanıyana kadar. Allah c.c. ondan razı olsun. ilgili konusunda ilk video alanlardanım. Ücret konusunda sıkıntım vardı. Bana özel bir miktar video satın aldım. Teamviwer dan hesabıma nasıl yükleneceği, ne yapacağımı gösterdi. 2 güne bir 10 ar 10 ar video yükled,m kanalıma. Face de filan paylaştım.

Şuan adsense de youtube ile de kazanmaya başladım. Hem de şimdilik yüklediğim 100 e yakın video ile...Hatta verdiğim parayı da çıkarttım bile

dün toplamda 1300 izlenme 9 tık a 2 dolar aldım

Bu mesajı yanlış algılayıp eleştirenler olacaktır. Muslera hocamdan gördüğüm ilgi ve saygıyla onun gibi cevap verip bu tip yorumları saygıyla karşılayacağım

Ben bu kadar eleştiri gören, emeğini karşılığını bu kadar basit rakamlara yapan, her verdiği cevapta saygıyla hitap eden fazla görmedim..

Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum...Saygılarımla..