Merhaba arkadaşlar,
Yoğun kullanılan bir dosya yükleme sitesinin sahibiyim. Özellikle r10'daki arkadaşların ve özellikle makale yazan / satan arkadaşların bir çoğu görüyorum ki makalelerini açık halde dosya paylaşım sitelerine yüklüyorlar. Muhtemelen makaleyi sattıktan sonra da indirme linkini karşı tarafa gönderiyorlar...
Ben kötü bir niyetli kişi olsaydım;
Bir portal açardım ve makaleniz sistemime düşer düşmez, bu portal içine kopyala yapıştır yapardım. Makalenin eşi benzeri olmadığı için google ilk benim yazımı indexler ve sonra arkamdan ekliyen kişi (genellikle) aynı makalede google'de arkamda çıkabilir...
Diyeceğim şudur ki, bence yüklediğiniz dosyaları bir rar içerisine koyup, rar dosyasına da şifre koymanızdır. Benim sitem gibi bilinen birkaç iyi türk upload sitesi bulunuyor. Yani bu tarz dosyalar benim siteme yükleniyorsa, onlara da yükleniyordur.
Verdiğiniz emeğin ne kadar büyük ve zahmetli olduğunu bildiğim için bu yazıyı yazıyorum. Siz siz olun, bir dosya yüklerken, mutlaka rar içerisine alıp şifreleyin. Şaka gibi ama o kadar çok makale yükleniyor ki, hepsini gün gün takip etsen yeni bir blog yaratabilirsin
Tabi kendi sattığı scriptleri filan şifrelemeden yükleyenleri filan hiç saymıyorum
Tüm makale yazan arkadaşlarıma bol kazançlar...
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır...