Son 7 arkadaş sanırım daha önce yazılanları ve tartışmayı okumadan direk olarak savunma kısmına geçmişler sanırım.

Benim burada anlatmak istediği şuydu,
***********, Sahte kredi kartı vs. şekillerde iş yapan yada yapmaya çalışan kişilerin ifşa edilmesine yonelik bir başlıktı.

Ancak yazı yazanların %50 ye yakını bunu yanlış anlamakta ısrar ederek direk saldırgan bir tavır takındı.

Affection adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteriyi şikayet etmekmiş vay arkadaş harcanıyorsun hemen BKM'ye iş başvurusu yap.

Tabi ki çalışma prensibi olmayan veya daha ticari ahlakı tam oturmamış insanlar hem parayı alıp hemde kendi beceriksizliğini dile getirecek mecralar aramaktadır.
Affection Ben işimden memnunum ama istersen sen BKM ye başvurabilirsin benim için bir sakıncası yok.

Şaka bir yana akıl var mantık var ben para kazandığım adamı neden şikayet edeyim?

Benim çalışma prensiplerime ters ise zaten çalışmayı durdururum.
Tekrar belirtiyim amaç sahte kart vs. işlem yapan kişilerin ifşa edilmesi olacak hizmet sözleşmesine vs uymaması değil

Tabi ki çalışma prensibi olmayan veya daha ticari ahlakı tam oturmamış insanlar hem parayı alıp hemde kendi beceriksizliğini dile getirecek mecralar aramaktadır.
Bu kısmı zaten üzerime alınmıyorum bile.